Patru anvelope de calitate superioara recomandate de janta.ro


Intră acum și în grupul de

Odata cu venirea sezonului cald si cresterea temperaturilor, este necesara inlocuirea anvelopelor de iarna cu un set nou de anvelope de vara. Recomandarea expertilor este ca anvelopele sa fie schimbate cand temperatura exterioara creste peste 7 grade. Principalele avantaje ale anvelopelor de vara comparate cu cele de iarna le reprezinta confortul si siguranta soferului la rulare pe carosabil ud, anvelopele de vara au un profil care permit evacuarea in siguranta a apei. Un alt element il reprezinta scurtarea distantei de franare, anvelopele de vara te ajuta sa franezi in conditii de siguranta pe carosabil uscat si ud.

Janta.ro iti recomanda patru anvelope de vara de calitate superioara cu care iti poti echipa masina pentru sezonul cald.

Nexen N’Fera Primus – anvelopa performanta de vara

Modelul Nexen N’Fera primus este o anvelopa de vara destinata celor mai exigenti soferi care cauta un echilibru intre costul de exploatare al anvelopei si durabilitatea acesteia. Cu o calitate foarte buna si un confort sporit, anvelopa N’fera Primus este o alegere ideala pentru conducatorii auto care parcug distante medii sau lungi, indiferent daca se circula pe carosabil uscat sau ud.

Designe-ul anvelopei a fost realizat cu un profil cu patru caneluri longitudinale dispuse pe toata suprafata anvelopei ce ajuta eliminarea eficienta a apei atunci cand se circula pe carosabil ud sau acoperit cu apa, astfel veti fi mereu in siguranta, reducand considerabil riscul aparitiei fenomenului de acvaplanare. Cu ajutorul modelului 3D al canelurilor laterale se asigura o franare eficienta pe orice tip de carosabil.

Anvelopa Nexen N’Fera Primus are o gama de dimesniuni cu diametre intre 16” si 18”, latimea maxima fiind de 245 mm.

Kumho Ecowing ES01 KH27 – anvelopa de vara echilibrata

Anvelopa Kumho Ecowing ES01 este o anvelopa de vara special conceputa pentru soferii care doresc o anvelopa echilibrata care asigura un raport foarte bun intre costurile de exploatare si performantele obtinute. Un criteriu important in alegerea unei anvelope este acela al economiei de combustibil pe care il poate realiza, Kumho a realizat un nou compus mult mai rezistent la deformarea peretilor laterali, ceea ce reduce energia pierduta si ajuta la scaderea consumului masinii pe termen lung.

Datorita profilului sau bine dezvoltat si testat, ES01 va ajuta sa rulati in conditii de siguranta pe orice tip de carosabil, iar cu ajutorul canelurilor dispuse pe toata suprafata anvelopei nu trebuie sa va faceti griji de siguranta dumneavoastra atunci cand rulati pe carosabil ud sau acoperit de apa. De asemenea se reduce considerabil riscul aparitiei fenomenului de acvaplanare, oferindu-va un confort sporit atunci cand conduceti

Kumho Ecowing ES01 KH27 este alcatuita dintr-o gama larga de dimensiuni cu jante de la 13” pana la 17” fiind disponibila pentru majoritatea autovehiculelor de clasa medii si compacte.

Dunlop SP Quattro Maxx – anvelopa performanta destinata modelelor SUV

Anvelopa de vara Dunlop SP Quattro Maxx a fost special conceputa pentru a fi utilizata de catre modelele SUV premium, oferind o calitate si o durabilitate sporita. Ideala pentru soferii care doresc o anvelopa performanta pentru orice tip de carosabil, fie ca vorbim de carosabil uscat sau carosabil acoperit de apa. Canelurile longitudinale late dispuse pe toata circumferinta anvelopei ajuta la colectarea si eliminarea eficienta a apei reducand riscul aparitiei fenomenului de acvaplanare si imbunatatirea performantei la franare. Acest aspect ajuta la confort si siguranta atunci cand sunteti la volan.

Pentru o stabilitate optima in viraje si la viteze mari, Dunlop a dezvoltat dehnologia DuPont Kevlar oferind o experienta inedita in timpul condusului

Dunlop SP Quattro Maxx este disponibila pentru a fi montate pe jante de la 18” pana la 20”.

Bridgestone Potenza S001 – anvelopa destinata masinilor premium

Anvelopa de vara Bridgesone Potenza S001 a fost special conceputa pentru automobilele premium, oferind posesorilor masinilor ocazia de a-si pune in valoare calitatile acesteia atat pe drumurile publice cat si pe circuit oferind un plus de performanta, durabilitate si confort.

Performantele deosebite ale acestei anvelope sunt datorate blocurilor laterale ce au o aderenta ridicata ajutand astfel la stabilitate in timpul virajelor, la viteze mari precum si la scurtarea distantelor de franare.

Cu un design bine dezvoltat si cu caneluri prezente pe toata suprafata anvelopei, Potenza S001 este ideala atunci cand circulati pe carosabil ud prin eliminarea eficienta a apei acumulate in banda de rulare.

Modelul Bridgesotne Potenza S001 este o alegere ideala pentru orice sofer care doreste sa obtina performante maxime de la masina sa si sa aiba in acelasi timp confort si siguranta la condus.

Gasiti mai multe modele din gama anvelopelor superioare accesand site-ul janta.ro

Echipeaza masina cu un set de roti complete.

Opteaza pentru echiparea masinii cun un set nou de roti complete, cu ajutorul configuratorului virtual 3D disponibil pe janta.ro poti alege cu usurinta doar ceea ce este 100% compatibil cu masina ta. Poti vedea in timp real cum arata jantele pe masina pentru a fi figur ca alegerea este cea corecta.

Configuratorul de roti complete este usor de folosit, selectezi masina dorita precum si modelul, anul fabricatiei si motorizarea si vei gasi doar ceea ce este compatibil pentru autoturismul selectat.

Poti alege sa iti echipezi masina cu anvelope de vara premium si jante din aliaj si jante de otel marca AEZ, DOTZ, DEZENT si Alcar . Gasesti toate modelele disponibile pe site.

Alge sa te programezi la service pe janta.ro

Poti sa alegi optiunea de montaj la unul dintre partenerii janta.ro disponibili in toata tara. Dupa ce selectezi produsele dorite selectezi doua date si doua intervale orare la care doresti sa realizezi montajul, iar janta.ro se ocupa de programare si transportul produselor direct catre service. Veti fi sinuti in permanenta la curent cu statusul comenzii pe email si telefonic.

Janta.ro – furnizorul tau de jante, anvelope si roti complete.


Intră acum și în grupul de