5 dintre cele mai jucate sloturi de la EGT în România


Intră acum și în grupul de

Euro Games Technology (EGT) este unul dintre cei mai importanți producători de sloturi online, cazinourile din România având în ofertă numeroase jocuri lansate de compania ale cărei baze au fost puse în Bulgaria.

Sloturile realizate de EGT se remarcă prin grafică și prin diversitate. Sunt jocuri „ca la aparate”, cu fructe, clopoței, steluțe galbene și șeptari, dar și jocuri inspirate din legende, din showbiz, din filme etc.

Una dintre principalele caracteristici este reprezentată de funcția Jackpot Cards Mystery, care activează unul dintre cele patru jackpoturi progresive, în ordine crescătoare. Ai de ales între 12 cărți de joc și poți să ajungi până la nivelul 4. În funcție de nivelul la care te oprești, ai asigurat un Jackpot, în ordine crescătoare – Treflă (nivelul 1, câteva zeci de lei), Romb (nivelul 2, câteva sute de lei), Inimă (nivelul 3, câteva mii de lei) sau Pică (nivelul 4, poate ajunge la câteva sute de mii de lei).

De asemenea, cele mai multe sloturi EGT au și funcția Gamble, care îți dă posibilitatea să dublezi succesiv câștigul fiecărei runde, ghicind culoarea următoarei cărți următoarei cărți extrase dintr-un pachet virtual.

Avantajele oferite pariorului duc la o Rată de câștig (Return to player) ridicată. De altfel, cele mai populare sloturi coincid cu cele care au un Payout peste medie, raportat la ce există pe piață. Iată 5 dintre cele mai jucate păcănele online de la EGT în România:

Burning Hot

Slotul Burning Hot are un Payout de 96.45%. Cele mai importante simboluri care apar pe 5 linii de câștig sunt șeptarii (5 șeptari pe aceeași linie plătesc 3.000 de monede), strugurii, pepenii și steluțele (5 astfel de simboluri aduc în câștig de 500 de monede).

Simbolul Wild este trifoiul cu patru foi. El apare pe rolele 2, 3 și 4 și înlocuiește orice simbol dacă poate forma combinații câștigătoare, cu excepția simbolurilor Scatter (steluța purpurie și dolarul). Simbolurile Scatter nu trebuie să se oprească pe același rând ca să fie câștigătoare. Jocul poate aduce un câștig maxim de 60.000 de fise.

Zodiac Wheel

Slotul Zodiac Wheel de la EGT are un RTP de 96.45% și este dedicat celor care nu pot începe ziua fără să asculte „ce spun astrele”. Principiul este asemănător cu cel de la Burning Hot: sunt 5 linii de plată, iar simbolul reprezentând cititorul în stele ia locul șeptarului, 5 pictograme aducând 3.000 de monede jucătorului norocos. Telescopul, cartea și femeia înseamnă câștig de 500 de monede.

Roata zodiacală este simbol Wild, iar cartea și harta sunt simboluri Scatter. Cel mai mare câștig este tot de 60.000 de fise.

Dragon Reels

Slotul Dragon Reels are un Payout de 96.44%, fiind inspirat din China Antică, acolo unde dragonii erau creaturi mistice. Trei dragoni aurii (simbol Scatter) declanșează 10 rotiri gratuite (Free Spins), unde câștigurile au un factor de multiplicare 2x (sunt dublate automat).

Dragonul de foc este simbol Wild, deci înlocuiește orice alt simbol (cu excepția Scatter-ului). Cinci dragoni de foc plătesc 5.000 de monede. Următorul simbol ca valoare este chiar dragonul auriu (2.500 de fise). Dintre simbolurile „normale”, cel mai mare câștig este adus de samurai (1.000 de fise).

Royal Secrets 

Slotul Royal Secrets are 10 linii de câștig, oferind un Payout de 96.37%. Este un nume care trezește interes mai ales în aceste zile, când nu au dispărut ecourilor dezvăluirilor făcute de Meghan Markle despre Casa Regală Britanică.

Jocul este inspirat, însă, din istoria îndepărtată. Are două simboluri Scatter care aduc câștiguri direct în fise: o Coroană Regală, care apare doar pe rolele 1, 3 și 5, și o Cheie. Spre deosebire de coroană, Cheia Scatter poate apărea pe oricare dintre cele 5 role ale jocului și acordă câștiguri progresive. Pentru 3 simboluri Scatter primești de cinci (5) ori suma mizată. Pentru 4 simboluri Scatter prinse primești de 20 de ori suma mizată, iar câștigul maxim e înregistrat la 5 simboluri Scatter prinse: de 100 de ori suma mizată, adică 20.000 de fise pentru pariul maxim de 200 de fise.

Simbolul Wild este un castel. Dintre simbolurile obișnuite, regele aduce cel mai mare câștig (5.000 de monede).

Shining Crown

Slotul Shining Crown are un Payout de 96,37% și este unul dintre jocurile „ca la aparate”, cu fructe și cu șeptari. Simbolul Wild este coroana strălucitoare, care se expandează pe toată coloana pentru a aduce câștiguri. Ea poate înlocui orice simbol, în afara celor Scatter: steluța aurie (care apare pe rolele 1, 3 și 5) și dolarul. Cinci dolari aduc 5.000 de fise, dar cinci șeptari plătesc 25.000 de monede. Orice câștig poate fi dubl


Intră acum și în grupul de