GHID care să te ajute să alegi perechea potrivită de pantofi


Intră acum și în grupul de

Când e vorba de nunți sau de ieșiri fancy în oraș, pare foarte ușor să decizi în ce să te încalți. Însă situația se poate complica când apar alte situații.

Ți se întâmplă din când în când să nu îți dai seama ce pereche de pantofi ar fi ideală pentru o anumită ocazie? Ai pățit să ajungi la un eveniment și să realizezi că nu te-ai încălțat deloc corespunzător? Atunci ghidul următor este pentru tine.

Iată câteva sfaturi care să te ajute să alegi pantofii potriviți pentru fiecare ocazie

O zi ocupată la job

Faptul că ești ocupată nu înseamnă că nu poți arăta și bine, însă e foarte important să te simți comod. În astfel de situații, e bine să alegi o pereche de balerini delicați sau niste pantofiori drăguți tip „kitten heel”. Deși tocurile înalte pot părea alegerea ideală întotdeauna, adevărul e că poți arăta chiar mai bine când porți ceva cu o talpă joasă. Atitudinea și mersul sunt importante și îți va fi greu să te miști grațios după o zi de stat în pantofi nu tocmai comozi.

Interviu de angajare

La interviurile de angajare, interesul e ca aptitudinile și personalitatea ta să iasă în evidență, nu neapărat outfit-ul. Îmbracă-te modest, dar classy. O pereche de stiletto nude îți va da exact doza de eleganță și încredere de care ai nevoie. Dacă nu ești fană mers pe tocuri și nu vrei să mai ai și grija asta într-o zi atât de importantă, poți opta pentru oxford shoes, care îți vor da o notă de seriozitate.

Prima întâlnire

Când vine momentul ca o femeie să iasă pentru prima dată cu un bărbat, apar tot felul de griji și de întrebări: „Cu ce mă îmbrac?”, „Oare va părea că încerc prea mult?”, „Să-mi iau sau nu tocuri?”. Adevărul e că nu există o formulă standard pentru ce să porți la primul date, iar chimia dintre voi este cea mai importantă. Însă, e esențial să te simți în largul tău. Poți opta pentru o pereche de pantofi damă cu un toc micuț, unii calitativi, pe care îi găsești pe mastershoes.ro. Așa, vei avea încredere în tine și te vei asigura că eviți o situație jenantă în care partenerul tău să fie mai scund decât te așteptai, de exemplu.

O petrecere

Dacă vrei să mergi la o petrecere la care să rămâi și să dansezi toată noaptea, ar fi bine să nu exagerezi cu dimensiunea tocurilor. Alege o pereche de pantofi comozi, nu mai înalți de 7 centimetri. Pentru eventualitatea în care dansezi mai mult decât ai plănui și te dor picioarele, poți avea la tine o pereche de încălțări pentru schimb.

O ieșire casual în care vrei să te simți frumoasă

Ai vorbit cu prietenele să ieșiți la o plimbare? Sandalele cu platformă par că au fost special concepute pentru zile în care vrei să te simți și să arăți bine, dar fără să depui prea mult efort. Sunt extrem de comode și perfecte pentru o ținută vaporoasă de vară.

Așadar, data viitoare când îți alegi perechea de pantofi pentru o anumită ocazie, gândește-te la activitățile tale din acea zi și ține minte că nu e nevoie să te simți incomod pentru a arăta bine.(S.E.O.)

Sursă foto: Shutterstock.com


Intră acum și în grupul de