Ai încercat acest jocuri de păcănele de la EGT?


Intră acum și în grupul de

O companie din Bulgaria a ajuns să fie unul dintre cei mai buni provideri de sloturi online. Este vorba despre Euro Game Technology (EGT), care a produs, printre multe alte păcănele la modă, și Shining Crown, slotul folosit de multe cazinouri online în spoturile publicitare.

Sloturile realizate de EGT au tematici diverse, iar printre cele mai cunoscute caracteristici sunt funcția Gamble, prin care orice câștig poate fi multiplicat de mai multe ori, și cele patru jackpoturi progresive cu cărți de joc. 

Jackpot Cards se poate declanșa la orice rotire. O dată activat jackpotul progresiv, ai de ales între 12 cărți de joc și poți să ajungi până la nivel 4. În funcție de nivelul la care te oprești, ai asigurat un Jackpot reprezentat de culoarea cărții – Treflă (nivelul 1, câteva sute de lei), Romb (nivelul 2, câteva mii de lei), Inimă (nivelul 3, câteva zeci de mii de lei) sau Pică (nivelul 4, sute de mii de lei).

Cele mai multe jocuri au design clasic, „ca la aparate”, printre simbolurile des întâlnite fiind șeptarii (cei mai valoroși), clopoțeii și fructele. Uneori se pune mai puțin accent pe grafică, farmecul fiind asigurat de câștigurile frecvente, rezultate din Payout-urile ridicate și din volatilitatea scăzută.

Iată care sunt sloturile EGT cu cea mai mare rată de câștig care pot fi jucate la cazinourile licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc.

BURNING HOT (Payout 96,45%)

Este un joc cu numai cinci linii de plată, însă câștigurile sunt consistente, atunci când vin. Este un joc clasic, cu șeptari, dolari, steluță, pepeni, cireșe, portocale, struguri și lămâi. Lor li se adaugă trifoiul cu patru foi, care este simbol Wild.

Cinci șeptari aduc 6.000 de monede, primul simbol ca valoare fiind steluța galbenă: cinci steluțe înseamnă 20.000 de fise în cont! Trei steluțe purpurii generează 4.000 de fise, iar strugurii și pepenii aduc 1.000 de monede dacă apar cinci pe o linie de plată.

Orice câștig poate fi multiplicat prin activarea funcției Gambling. Dacă ghicești culoarea următoarei cărți extrase dintr-un pachet virtual, suma se dublează. Poți să continui „gambling-ul” sau poți să retragi banii. Dacă nu ghicești culoarea, pierzi totul.

ZODIAC WHEEL (Payout 96,45%)

Mecanismul se aseamănă cu cel de la Burning Hot, chiar și rata de câștig fiind aceeași. Diferă fundamental grafica. Nu mai vorbim despre un slot clasic cu fructe și șeptari, ci despre unul cu simboluri care țin de astrologie: telescop, glob, astrolog, hartă, femeie care ține în mână o sferă luminoasă albastră.

Portretul astrologului (5x) aduce cel mai mare câștig, de 6.000 de fise. În cazul în care „se aliniază planetele”, vei declanșa jackpot-ul progresiv care îți poate rotunji contul cu o suma cu cinci zerouri.

DRAGON REELS (Payout 96,44%)

Jocul este inspirat din tema Anului Nou Chinezesc. Are 5 role și 25 de linii de plată. Trei simboluri Scatter (Dragonii aurii) declanșează 10 rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, câștigurile sunt dublate automat. Simbolul Wild este Dragonul roșu, care poate înlocui orice alt simbol de pe tambururi și să formeze combinații câștigătoare. 

După Wild și Scatter, simbolul cu cea mai mare valoare este samuraiul. Cinci samurai pe o linie de plată aduc un câștig de 1.000 de fise.

ROYAL SECRETS (Payout 96,37%)

Regele, regina, ostașul, castelul (Wild), cheia de la sala tronului (Scatter) și coroana regală (Scatter) sunt principalele simboluri ale slotului Royal Secrets dispune de două simboluri Scatter care aduc câștiguri direct în fise.

Cheia Scatter poate apărea pe oricare dintre cele 5 role ale jocului și acordă câștiguri progresive. Pentru 3 simboluri Scatter primești de cinci ori suma mizată. Pentru 4 simboluri Scatter prinse primești de 20 de ori suma mizată, iar 5 simboluri Scatter întorc de 100 de ori suma mizată pe rotirea norocoasă.

Coroana Regală Scatter apare doar pe rolele 1, 3 și 5. Trebuie să prinzi 3 astfel de simboluri pentru a câștiga de 20 de ori suma mizată.

SHINING CROWN (Payout 96,37%)

Este considerat „coroana sloturilor clasice”. Jocul are o structură pe 5 coloane și 3 rânduri și 10 linii de câștig. Simbolul Wild este coroana strălucitoare, care poate apărea pe coloanele 2, 3 și 4. El se extinde pe toată coloana pe care apare și înlocuiește celelalte simboluri atunci când se pot forma combinații câștigătoare.

Singurele simboluri care nu sunt substituite de coroană sunt cele Scatter – dolarul și steluța. Acestea aduc câștig oriunde s-ar opri pe ecran, cu condiția să fie măcar în trei exemplare.

Cel mai valoros simbol al jocului e reprezentat șeptarul. 77777 pe o linie de plată îți aduc 5000 de fise. La pariul maxim, 5 șeptari pe o linie returnează 100.000 de fise. În ceea ce privește fructele, pepenii și strugurii sunt cele mai valoroase fructe, generând până la 14.000 de fise. Nu există rotiri gratuite, însă jucătorul poate beneficia de funcția Gamble și de Cards Jackpot


Intră acum și în grupul de