TOP păcănele DELUXE – Iată 10+ recomandări de video sloturi online populare ACUM!


Intră acum și în grupul de

Diversitatea din online este extrem de mare, în mod special când este vorba de jocuri de noroc. Providerii de software au constant lansări de noi titluri interesante, cele mai multe fiind în zona de păcănele online. Uneori, vastitatea de opțiuni poate să fie copleșitoare, pentru că nu mai știi cu ce să începi, nu știi ce să alegi.

Într-o astfel de situație, ai mereu la îndemână recomandările specialiștilor și topurile cu cele mai noi, cele mai jucate sau cele mai îndrăgite jocuri, chiar și după ani de zile de la lansarea lor. În acest articol, vei regăsi câteva sugestii de păcănele virtuale în varianta lor Deluxe. Acestea pot fi testate la mai mulți operatori licențiați din România, atât de pe telefon sau tabletă, cât și de pe desktop.

Operatorii virtuali au portofolii generoase unde poți să încerci numeroase titluri de succes, în diverse versiune. Spre exemplu, dacă îți place aventura, dar ești pasionat și de Egiptul Antic, joacă Book of Ra în varianta sa Classic ori Deluxe, sau și o altă versiune din serie. Pe de altă parte, dacă iubești păcănelele tradiționale, cele care au fructe, șeptari, stele și clopote, există video sloturi precum Ultra Hot Deluxe, Hot Fruits Deluxe sau Hot Scatter Deluxe, dar nu numai.

În continuarea articolului vei afla despre 3 video sloturi cu tematici aparte, dar și care ar fi alternativele dacă vrei să ai mai multe opțiuni din care să alegi.

TOP 3 păcănele online DELUXE

La cazinourile virtuale care au licență din partea ONJN, vei putea să te distrezi la nenumărate jocuri interesante. Dacă nu știi de unde să începi, iată câteva sugestii pe care să le ai în vedere!

Volcano Deluxe (Stake Logic)

Jocul Volcano Deluxe a fost lansat în 2020 de către Stake Logic și este o alegere perfectă pentru pasionații de călătorii. Video slotul are un RTP de 97%, o volatilitate mică spre medie și un matrix de 5×4 care are 20 de linii de plată.

Pe grilă vor ajunge diverse simboluri tematice, inclusiv un icon Wild, toate contribuind la atmosfera de concediu într-o zonă exotică. Păcăneaua Volcano Deluxe are disponibile mai multe funcții care îți vor fi de mare folos, fiecare contribuind la creșterea șanselor tale de a câștiga premii cât mai mari.

Great Rhino Deluxe (Pragmatic Play)

Lansat tot în 2020, dar de către furnizorul Pragmatic Play, jocul de cazino Great Rhino Deluxe are o grafică sublimă, efecte pe măsură și o tematică ce se observă încă de la începutul sesiunii tale online. Această păcănea are un RTP de 96.5%, o volatilitate medie spre mare și un matrix de 5×3 cu 20 de linii de plată.

Dacă iubești natura sălbatică și vrei să te apropii de fascinantele animale din savană, dă un spin și bucură-te de companie. Jocul Great Rhino Deluxe ascunde numeroase Rotiri Gratuite, dar și cu 2 Jackpot-uri.

Black Horse Deluxe (Wazdan)

Superbul armăsar negru este protagonistul care va apărea pe matrix-ul de 6×3 cu 20 de linii de plată din video slotul Black Horse Deluxe. Providerul Wazdan a înglobat în această păcănea mai multe elemente grafice, de la simboluri caracteristice Vestului Sălbatic, până la unele clasice. Efectele audio-video sunt destul de moderne și cel mai adesea marchează atât combinațiile norocoase, cât și declanșarea funcțiilor.

Jocul Black Horse Deluxe vine cu numeroase oportunități de câștig, având un RTP avantajos de 96.23%, dar o volatilitate ajustabilă. În plus, distracția va fi completată cu șanse mai mari de câștig date de Rotiri Gratuite și multiplicatori.

Alternative de video sloturi Deluxe

Dacă ai încercat deja titlurile de mai sus și ești în căutarea altor provocări, la cazinourile online din România ai multe alte opțiuni. Iată ce ai putea să mai ai în vedere când ai o pauză și vrei să-ți încerci norocul la un joc de cazino:

  • Astro Cat Deluxe (NYX)
  • Reel Gems Deluxe (Microgaming)
  • Burning Ice Deluxe (Fazi)
  • Joker 50 Deluxe (Synot)
  • Hot Spin Deluxe (iSoftBet)
  • Pirate Gold Deluxe (Pragmatic Play)

Fiecare păcănea în parte are caracteristici aparte, pe care este recomandat să le știi înainte de a începe o sesiune de joc. Fii responsabil cu investițiile pe care le faci și alege-ți păcănelele în funcție de criteriile pe care le au, pentru a se potrivi cât mai bine stilului tău! (B.C.T.)


Intră acum și în grupul de