Acasă Monden Jack Daniel’s pariază pe whisky-urile aromate, tot mai populare, mai ales vara

Jack Daniel’s pariază pe whisky-urile aromate, tot mai populare, mai ales vara


Intră acum și în grupul de

Odată cu sosirea verii și a vremii bune, există mai multe momente în timpul zilei pentru a vă putea relaxa și a vă bucura pe o terasă, la un aperitiv, după cină și după muncă, momente în care poate fi o bună oportunitate de a încerca noi băuturi răcoritoare.

Astfel, Jack Daniel’s s-a angajat și la lansarea de noi produse cu arome concentrate pe acest tip de ocazii. Momente în care consumul de băuturi spirtoase este mai moderat și gustul este prioritizat mai mult.



Odată cu sosirea verii, s-a lansat Jack Daniel’s Tennessee Apple 35% Vol ., Un produs care combină caracterul unic al whisky-ului Tennessee Jack Daniel’s și cu un gust proaspăt și delicios de măr verde. Versatilitatea și aroma sa în fuziune cu cea a caracteristicii vechiului nr. 7, caracteristică caramelului, stejarului și condimentelor, îl face băutura perfectă care se poate combina cu orice, deși marca propune să te bucuri de ea cu apă tonică și o felie de măr sau lămâie, rece. Fără îndoială, Jack Apple & Tonic este băutura ideală pentru momente de petrecere a timpului liber, cum ar fi: un aperitiv pe o terasă cu prietenii sau un afterwork cu colegii.

Jacks Daniel’s are deja pe piață alte băuturi aromate care alcătuiesc portofoliul său, precum Jacks Daniel’s Fire și Jack Daniel’s Honey. Datorită lor, a devenit brandul lider în categoria whisky-urilor aromate.

Conform analizei IWSR 2020 (Registrul internațional al vinurilor și băuturilor spirtoase), băuturile aromate capătă din ce în ce mai multă importanță, ajungând la o cotă de 24,9% față de totalul băuturilor spirtoase. Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda situației actuale în care ne aflăm, 23% dintre consumatori sunt dispuși să încerce noi arome inovatoare pe care nu le-au încercat până acum, prin urmare, pariul pe inovație este esențial.

În plus, cu noul Jack Apple, marca își propune să ajungă la noi consumatori prin produse cu arome mai fine, mai ușor de băut și răcoritoare, astfel încât consumatoii să se poată bucura de whisky în mai multe perioade din zi.

Odată cu noua lansare în vestul Europei, se așteaptă ca Jack Apple să aibă un mare succes, așa cum a fost și în alte țări europene, cum ar fi Germania, Franța și Republica Cehă.

În cazul Germaniei, Jack Apple a fost premiat ca „Produsul anului 2020” la categoria băuturilor spirtoase. În Franța, noua lansare se află în primele 10 FMCG-uri pentru inovație în 2020, iar în Republica Cehă marca a câștigat premiul „Noutatea anului” la categoria băuturi spirtoase.

Fără îndoială, până în prezent, acesta este cea mai rapidă creștere a oricărui produs al lui Jack Daniel de la lansare.

Jack Daniel’s este una dintre cele mai populare mărci de whisky din lume.

Milioane de sticle de whisky Tennessee Jack Daniel’s sunt vândute în întreaga lume în fiecare an. Când Jasper Newton „Jack” Daniel s-a născut în sau în jurul anului 1850 (data exactă este necunoscută), a început o nouă eră în whisky-ul american.

Mama lui Jack Daniel a murit când acesta era foarte tânăr, el fiind cel mai mic dintre cei 10 copii. Totodată, tatăl său a murit în războiul civil, nu mult timp după aceea. Devenit independent la o vârstă fragedă, Daniel a fost luat sub aripă de un preot local, pe nume Dan Call, în adolescență. Aici a început să distileze cu Call și distilatorul Nathan „Near” Green. A învățat cum să facă whisky folosind metoda „amestecului acru” și cum să filtreze whisky-ul prin cărbune, lucru obișnuit la acea vreme. Alți distilatori au abandonat procesul din motive financiare și de timp, dar acesta a devenit un element esențial al produsului final al lui Daniel.

Daniel și-a folosit moștenirea obținută din moșia tatălui său pentru a înființa o afacere de distilare înregistrată legal în 1875. În 1884 el a cumpărat terenul unde se află astăzi Jack Daniel’s Distillery. Cunoscută sub numele de „Stillhouse Hollow” sau „Jack Daniel’s Hollow”, proprietatea include o peșteră la baza unei stânci de calcar. O statuie în mărime naturală a lui Jack Daniel se află astăzi în fața izvorului peșterii. Apa filtrată cu calcar este adesea considerată un ingredient esențial în whisky-ul bun. (W.M.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version