Ce trebuie să știi despre cotele la pariuri live?


Intră acum și în grupul de


Sursa foto: https://www.freepik.com/free-vector/sports-betting-banner-live-bet-application-service_5581939.htm#page=1&query=sport%20live%20bet&position=0

Vrei să încerci pariuri sportive, visezi chiar să faci pasul cel mare către pariuri live, ca să simți din plin adrenalina marilor meciuri și febra turneelor ce se apropie. Dacă vrei să pariezi informat și inspirat, află în continuare câteva detalii utile despre cotele la pariuri live:

Ce reprezintă cotele la pariuri sportive

Este clar că la un meci de fotbal sau din orice alt sport echipele care urmează să se înfrunte nu au șanse egale. Întotdeauna va exista o favorită, în funcție de palmares, valoarea jucătorilor, forma de moment și multe alte criterii. Această diferență de șanse este exprimată prin cote.

Astfel, fiecare rezultat posibil primește o anumită cotă care exprimă probabilitatea pe care pariorii și casa de pariuri o acordă scorului respectiv, pentru câștiguri corecte, direct proporționale cu șansele ca rezultatul să fie cel corect. Dacă un pariu are o cotă de 1.60, atunci probabilitatea lui de câștig este: 1/1.60 = 0.66, adică 66%. Cotele pre-meci sunt influențate de tendințele de pariere, deci reflectă subiectiv probabilitățile reale, obiective de câștig

Ce înseamnă pariuri live

Pariurile live (live betting) sunt pariurile ce pot fi plasate în timpul desfășurării unui eveniment, care de cele mai multe ori este un eveniment sportiv. Cele mai populare pariuri live sunt cele pe fotbal, pentru că în orice moment al meciului se poate paria pe 1×2, under/over, cartonașe, handicapuri și multe alte opțiuni.

Frumusețea acestor pariuri sportive online constă în faptul că toate cotele sunt actualizate automat în funcție evoluția meciului și de situația din teren la momentul în care vrei este plasat pariul. Dacă la fotbal o echipă este condusă cu trei goluri și mai sunt de jucat 30 de minute din meci, cota pe victoria acestei echipe este mare, pentru că șansele ei de a marca 4 goluri fără să primească niciunul în doar jumătate de oră sunt foarte mici.

Care sunt caracteristicile pentru cote la pariuri live

Cotele pentru pariuri live pe cele mai cunoscute sporturi au câteva caracteristici pe care este bine să le cunoști înainte de a începe să pariezi:

Cotele la pariuri live depind de calitatea site-ului

Ca să beneficiezi de o sesiune de betting pe pariuri live așa cum îți dorești, trebuie să alegi un site cu multe de meciuri și număr mare de opţiuni de pariere pentru fiecare partidă. Ca să plasezi pariuri rapid și să profiți de toate oportunitățile este necesar ca platforma să aibă un delay cât mai mic, astfel încât să se evite blocajele, iar actualizarea cotelor să fie vizualizată în timp real și pariurile să fie înregistrate instantaneu.

Această caracteristică a pariurilor live este foarte importantă și arată componenta tehnologică pe care o presupune live betting-ul. Rapiditatea platformei depinde și de calitatea device-urilor mobile pe care le utilizezi, așa că asigură-te că ai un smartphone performant, o tabletă sau un laptop de ultimă generație.

Cotele la pariuri live sunt mai dinamice ca la pariuri online simple

La pariuri live poți să plasezi multe pariuri într-un interval scurt de timp, pentru că un pariu live poate fi decis în doar câteva minute de la momentul lansării. De aceea cotele sunt mai dinamice și ai șanse mai mari de câștig, de exemplu vezi aici cote la pariuri live ca să-ți faci o idee despre volumul de meciuri pe care îl cuprind și șansele pe care le ai pentru câștiguri însemnate.

Ia în considerare un rulaj rapid, care îți oferă posibilitatea dublării bankroll-ului în câteva zile. Modul de pariere depinde nu atât de statistici, cât de ceea ce se întâmplă efectiv în teren și, bineînțeles, de inspirația ta de parior.

Pariurile live sunt foarte populare pentru că te fac să simți intens adrenalina unui meci și să trăiești spectacolul din teren ca și cum ai fi acolo. Și chiar poți să fii în tribune la meciurile pe care pariezi, pentru o satisfacție dublă atunci când câștigi. (D.W.F.)


Intră acum și în grupul de