Top 5 jocuri preferate pentru pisici


Intră acum și în grupul de

Crezi că pisica ta s-a săturat să joace mereu același lucru? Fără îndoială, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a-ți păstra pisica fericită acasă este să petreci timp de calitate jucându-te cu ea. Dar dacă rămâi fără resurse? Nu ești sigur care este jocul său preferat sau jucăria sa preferată? Încerarcă unele dintre cele pe care le propunem mai jos și descoperă care este jocul preferat al pisicii.

Cinci jocuri pe care pisica ta le va iubi

Pentru ca felina ta să nu se plictisească, nu ar trebui să subestimezi importanța jocului pentru pisica ta, deoarece jocul este esențial pentru a le stimula instinctele și pentru a le întări legătura cu tine. Iată o listă cu cele cinci jocuri pe care pisicile le plac cel mai mult:

Ascunde și caută

Aproape toate pisicile adoră jocurile care implică „ascundere”. Este clasicul joc de ascundere, în care te ascunzi, o chemi și aștepți să te găsească. Chiar mergând în toate colțurile, astfel încât tu să fii cel care o caută.

Dacă pisica ta este pasionată de acest tip de joc, îi va plăcea să îi oferi un tunel de ascuns. Va fi ca și cum ar avea un parc de distracții acasă!

Jocuri de inteligență

Pisicile sunt animale inteligente și, prin urmare, trebuie să-și stimuleze mintea. Oferă-le jocuri în care își pot dezvolta abilitățile mentale rezolvând ghicitori, găsind comori sau completând puzzle-uri. Și te vei distra excelent urmărindu-ți pisica super concentrată cu o jucărie pisici. Cu siguranță vei putea înregistra mai multe videoclipuri distractive pe care să le trimiți prietenilor și familiei și să arăți cât de inteligentă este pisica ta.

Jocuri de vânătoare

După cum probabil știi, pisicile sunt animale cu instinct de vânătoare și este important să își satisfacă aceste instincte. Acest lucru este foarte ușor pe tot parcursul jocului. Poți folosi o jucărie pisici de tip undiță de pescuit și te poți distra bine cu pisoiul tăy punând „momeală” pe undiță și trăgând-o de fiecare dată când merge să o prindă. Desigur, las-o să mai și câștige din când în când, pentru că dacă nu reușește să „vâneze” jucăria, s-ar putea să se simtă frustrată și să nu mai fie distractiv pentru ea.

Jocuri de mișcare

Ca și jocul de ascunzătoare, pisica ta poate dori să se joace jocuri de mișcare cu tine. Daca pisica ta este un specialist în alergat, poți căuta alte jocuri care implica mișcare, cum ar fi aruncat o minge pentru a o prinde, sau de a folosi o jucărie pisici cu lumină laser. În acest fel, în plus, atât tu, cât și pisica ta veți rămâne în formă și veți evita problemele cu supraponderabilitatea.

Jocuri pentru ca pisica ta să se joace singură

Când nu ești acasă, este important, de asemenea, ca pisica ta să aibă o jucărie pisici sau mai multe pentru a petrece cât mai mult timp distractiv în timp ce te așteaptă și fără a distruge mobilierul! Pentru aceasta, cele mai bune jucării sunt kongul (o jucărie cu dozator de alimente) și panourile de zgâriat sau o jucărie pisici care se mișcă singură.

Cauți idei de jucării pisici?

Dacă ai înțeles ce jocuri îi plac pisicii tale, dar tot ai nevoie de câteva idei de jucării pisici care o pot distra, iată câteva exemple.

Plus în formă de pește cu senzor de mișcare: Acesta este un pluș robust din bumbac, sigur pentru animale de companie. Acesta integrează un senzor automat de mișcare în interior care permite peștilor să se miște. Designul său are un aspect realist care va atrage atenția animalului de companie. Este o jucărie reîncărcabilă USB pe care o poți încărca cu ușurință, fără a fi nevoie să cumperi baterii. Este o jucărie pisici perfectă pentru când pisica ta este singură acasă.

Descoperă aici mai multe idei pet shop

Jucărie robot rotativă cu lumină LED și port de încărcare USB: Este o jucărie pisici robot care încorporează un motor mare și anvelope care se rotesc până la 360 de grade pe orice suprafață. Designul său ergonomic are un bec LED multicolor, un port de încărcare USB și o baterie care poate dura până la 4 ore de utilizare. A fost realizată din materiale sigure pentru animalele de companie și pentru ca pisica ta să muște sau să zgârie fără să-ți faci griji.(W.M.)


Intră acum și în grupul de