Cele mai populare jocuri practicate în cazinourile online


Intră acum și în grupul de

Bucurați-vă de cazinou online

Lumea jocurilor de casino online a evoluat și s-a răspândit, oferind multe tipuri de jocuri pentru cei dornici să-și încerce norocul în mediul virtual. Sute de jocuri de tip slots, mesele virtuale de poker, clasicele jocuri de tip ruleta sau blackjack, cu toate se bucură de popularitate în rândul internauților.

Odată cu evoluția internetului și a tehnologiei, online-ul a fost invadat de numeroase cazinouri virtuale, care oferă acces rapid la mii de jocuri, ceea ce a dus la creșterea concurenței, dar și a numărului celor ce aleg forma aceasta de divertisment.

Cele mai bune cazinouri online au reușit să dezvolte cele mai atractive jocuri de noroc și să implementeze diferite teme sau moduri de a juca pentru a se asigura că fiecare jucător se simte confortabil. Un bun operator ar trebui să aibă un portofoliu foarte diversificat pentru a garanta jucătorilor că vor găsi ceea ce caută. Un cazinou cu aceste caracteristici este 888, oferind mii de jocuri și făcându-l unul dintre cele mai bune site-uri web din România, vă recomandăm să încercați lor impresionante și vesele jocuri de cazinou.

Acestea sunt pokies sau sloturi, ruletă, blackjack, baccarat. Jocurile pot fi practicate sub formă de jocuri video unde calculatorul joacă un rol important sau live online cu dealer real. Cu toate acestea, puteți găsi multe alte jocuri într-un cazinou online. Pe lângă cele menționate mai sus, puteți avea acces și la craps, bingo, pariuri sportive.

Odată cu creșterea concurenței, cazinourile trebuie să se reinventeze periodic și să adauge în portofoliu noi jocuri. Producătorii trebuie să fie mereu inventivi și să adapteze cerințele din piață la tehnologiile momentului. Dacă în cazul jocurilor de tip poker sau blackjack, inovația nu este atât de evidentă, în cazul jocurilor de tip slots situația este cu totul alta.

Sloturi

Sloturile sunt cele mai practicate jocuri în cadrul cazinourilor online. Sute de producători au ajuns să producă mii de jocuri bazate pe diferite teme și scenarii, unele atipice. La bază toate au același principiu de funcționare, cu tamburi rotativi ce sunt puși în mișcare cu ajutorul unei acțiuni digitale sau mecanice și afișează diferite imagini, unele combinații fiind câștigătoare.

Există atât de multe jocuri de tip slots încât se spune că există unul pentru fiecare interes și moft al fiecărui jucător. În România aceste jocuri sunt recunoscute ca păcănele și pot fi practicate în cazinourile clasice, în sălile de jocuri mecanice și în cazinourile online.

În prezent, marea majoritate a sloturilor sunt de tip video. Aceasta înseamnă că ele conțin multe figurine și teme spectaculoase, cum ar fi efecte grafice de înaltă calitate, coloane sonore adecvate, videoclipuri de introducere demne de un film de Oscar și multe altele. Dar ceea ce atrage cel mai mult jucătorii este numărul mare de oportunități de câștig, rundele bonus remarcabile și jackpoturile impresionante.

Video Poker

Pokerul este al doilea joc practicat în cazinourile online, Texas Holdem fiind cel mai popular tip de poker îndrăgit de milioane de jucători. Cazinourile online pun la dispoziția jucătorilor diferite modalități de practicare a pokerului: poker video unde calculatorul joacă un rol important, poker live cu dealer live, poker online cu alți jucători reali.

La Texas Holdem, toți jucătorii primesc două cărți, iar dealerul începe să etaleze pe rând până la cinci cărți. Câștigă cel ce are cea mai bună combinație cu cărțile din mână.

În cadrul video poker, jucătorii primesc cinci cărți. Aceștia aleg cărțile pe care doresc să le păstreze și pe care doresc să le schimbe. Este ușor să pariați și există puține strategii de joc. Majoritatea cazinourilor online oferă mai multe tipuri de poker video. Vă puteți bucura de aceste jocuri în format digital sau în sesiuni cu dealeri live.

Blackjack

Pe poziția a treia se regăsește jocul de blackjack. Aparent este un joc simplu de practicat, însă realitatea e cu totul alta. Sunt numeroase reguli pe care trebuie să le respectați, dar și unele ponturi de care ar fi bine să țineți cont pentru a fi mereu în avantaj.

Jucătorii profesioniști de blackjack au reușit să dezvolte strategii complexe, însă totul pornește de la respectarea regulilor de bază. Scopul este acela de a avea un număr mai mare față de cel al dealerul prin însumarea a două sau trei cărți, dar să nu depășiți 21.

Fiecare mână din acest joc începe prin plasarea de pariuri. Fiecare jucător primește două cărți și au opțiunea de a mai solicita o carte, de a zice pas sau de a ieși din joc în funcție de ce cărți are dealerul. Puteți alege să faceți split sau să dublați, în funcție de reguli și de suma cărților. Există versiuni demo care au rolul de a vă familiariza cu modul de plasare al pariurilor, dar și cu regulile de blackjack. În afară de noroc, o strategie bună vă poate ajuta să câștigați.

Cazinourile online oferă jucătorilor diferite tipuri de blackjack, dar și modalități diferite de a practica acest tip de joc. La fel ca și în cazul partidelor de poker, blackjack poate fi jucat live cu dealer real, video blackjack.

Multora le place să joace acest joc de masă și împotriva dealerilor live, în cazinourile clasice pentru că sunt unele acțiuni și gesturi de interacțiune ce nu pot fi reproduse în mediul digital.

Însă, chiar și cu acest dezavantaj, versiunea online a jocului de blackjack a devenit tot mai populară și prin prisma premiilor. Cazinourile online pot oferi câștiguri mult mai mare față de cazinourile stradale.

Indiferent ce jocuri practicați, este bine să o faceți responsabil și să pariați doar sumele de bani pe care sunteți dispuși să le pierdeți. Fiți cumpătați! Doar așa puteți vedea acest joc ca o formă de divertisment. Până la urmă, cazinourile sunt pentru a oferi distracție, deci nu vă pierdeți în iluzia îmbogățirii rapide. Orice sumă câștigată să o tratați ca bonus la divertisment. Nu se știe niciodată când veți câștiga marele pot.


Intră acum și în grupul de