Acasă Monden Toamna aceasta este despre piele. Cum integrezi acest material în ținutele tale?

Toamna aceasta este despre piele. Cum integrezi acest material în ținutele tale?


Intră acum și în grupul de

Toamna este anotimpul ideal în care să investești în haine fabricate din piele. Poți crea o varietate de ținute stylish pe care să le porți în contexte și situații variate. Designeri celebri preum au folosit acest material versatil privind stabilirea noilor trenduri lansând piese statement precum trenciuri, pantaloni sau jachete din piele. Alții au pus în valoare pielea chiar în ținute sofisticate, de zi cum ar fi rochiile sau fustele elegante. Însă poate cel mai semnificativ trend este reprezentat de ținutele realizate integral din articole vestimentare din piele.

Iată cum poți să integrezi și tu acest material în ținutele tale astfel încât să fii o adevărată fashionista toamna aceasta:

  1. Trenciul din piele

Un trench este o piesă iconică care s-a impus de-a lungul timpului și va fi întotdeauna în tendințe. Prin intermediul pielii acesta capătă un look contemporan și creează un efect vizual deosebit. Poți opta pentru un trench lung, până în pământ care va reprezenta și piesa principală, care va pune în valoare întreaga ținută. O alegere îndrăzneață și inspirată poate fi reprezentată de o fustă de piele și un top asortat cu care să completezi outfitul.

  1. Rochia de zi din piele


Poate una dintre cele mai ușoare variante pentru a realiza o ținută corectă este prin alegerea unei rochii din piele. Poți opta pentru una în culori deschise, cu mâneci voluminoase și plisată pentru un look modern și sofisticat. Nu e nevoie să te gândești foarte mult la combinarea elementelor. O curea în talie, accesoriile potrivite, o geantă de mărime medie și o pereche de cizme din piele naturală vor fi suficiente pentru a crea un outfit care iese în evidență. Intră pe Modlet.ro și vezi care cizme îți atrag atenția, apoi nu-ți mai rămâne decât să vezi cu ce rochie le vei combina.

  1. Pantaloni scurți din piele

Pantalonii scurți din piele, în acest sezon nu vor fi chiar scurți, ci până la genunchi. Aceștia cu siguranță vor crea un look actual. Poți adăuga în această combinație o pereche de cizme și ai obținut formula câștigătoare. În partea de sus optează pentru o bluză din mătase sau din tricot.

  1. Sacoul din piele

Sacoul din piele este probabil cel mai versatil element vestimentar al sezonului. Acesta poate fi purtat la ocazii diferite, în care vei reuși cu ușurință să-ți etalezi stilul. Poți alege unul supradimensionat, caracterizat de un aer masculin pentru a-ți pune în evidență feminitatea. O rochie neagră simplă, o pereche de cizme largi, o geantă crossbody și sacoul potrivit te vor ajuta să te remarci în cel mai pozitiv și atractiv mod.

În concluzie nu uita să-ți completezi garderoba cu articole din piele toamna aceasta! Dacă iubești trendurile, aceasta e soluția pentru a fi în pas cu ele și pe deasupra vei arăta bine în orice conjunctură. Așa că, dacă nu știi cu ce să te îmbraci, îndreaptă-ți privirea către acea haină din piele și vezi cu ce o poți asorta.(S.E.O.)

Sursa foto: Pexels.com


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version