Decorează-ți casa de Craciun într-un mod elegant


Intră acum și în grupul de

Crăciunul are propria sa magie. Și nu doar atunci când sărbătorim Ajunul Crăciunului. Puteți aduce spiritul Crăciunului în casa voastră cu tot felul de decorațiuni care vă vor împodobi casa și vă vor inspira să vă bucurați mai mult de atmosfera de sărbătoare. Cum puteți decora și ce opțiuni aveți?

Sursa de imagine: Followtheflow / Shutterstock.com

O coroniță de Crăciun care te întâmpină la ușă

Coronițele de Crăciun agățate sunt o decorațiune clasică, cu ajutorul cărora putem decora nu numai ușile de la intrare, ci și ferestrele. Puteți alege în funcție de preferințele voastre – ace de pin și flori naturale, o coroană din crengi sau rattan, conuri de pin. Dacă îți faci coronița acasă, o poți completa cu decorațiuni clasice și ornamente de brad. Dacă vrei ca anul acesta să faci o coroniță cu adevărat unică, nu te mulțumi cu un diametru clasic mic, dimpotrivă, coronițele mari de Crăciun pot decora jumătate de ușă și arată spectaculos. 

Fă-ți propriul calendar de Advent 

Realizarea propriului calendar de advent te poate ajuta să te relaxezi într-o după-amiază liberă, dar să fii și creativ în același timp. Pregatiți 24 de cutiuțe/pachețele pentru cei dragi. Puteți pune în ele o bomboană, un indiciu pentru plasarea unui cadou mai mare sau poate bilete la film. Imaginația dumneavoastră nu are limite, fie că este vorba de designul și aspectul calendarului sau de conținutul în sine. Așa că fiți creativi!

Multe lumânări 

Lumânările sunt o parte integrantă a Crăciunului. Fie că le alegeți pentru masa de Crăciun, fie că vă luați unele cu un motiv special de Crăciun, pe lângă aspect, mai trebuie sa luați în considerare un element important: parfumul. Parfumul potrivit pentru Crăciun este cel care poate stimula cel mai mult atmosfera specifica de sărbătoare. Ce parfumuri îți plac?

  • Portocală
  • Scorțișoară
  • Bomboane Linzer
  • Pin
  • Ghimbir
  • Cuișoare
  • Măr

Dacă doriți să vă concentrați și pe calitate, renunțați la lumânările ieftine din parafină și încercați fie parafina 100% naturală cu uleiuri esențiale, fie ceara de soia. In plus, acestea ard mai mult timp și mai curat.

O coroniță pe gustului tău pentru masa de Craciun

Puteți să vă ușurați sarcina și să cumpărați din magazin o decorațiune pentru masa de Craciun gata făcută. Sau puteți cumpăra piesele individuale și le puteți asambla după gustul dumneavoastră. Nu este dificil, dar este o modalitate excelentă de a lua o pauză de la agitația din perioada premergătoare Crăciunului. Puteți folosi bușteni, ace de pin, suporturi de lumânări, sfoară, panglici și diverse decorațiuni naturale. În plus, puteți utiliza piedestalurile individuale în fiecare an. În acest fel veți avea de fiecare dată o coroniță unică, care vă va oferi o atmosferă de neuitat.

Aranjarea mesei de Crăciun 

Cina din Ajunul Crăciunului este, de obicei, punctul culminant al tuturor pregătirilor de Crăciun. Așadar, aveți grijă de toate detaliile. Aranjarea mesei poate ridica fiecare cină la un nivel superior. De exemplu, nu vă fie teamă să folosiți veselă festivă pe care nu o folosiți în mod normal. Dar nu uitați nici de fața de masă, suporturile pentru lumânări și șervețelele de masă specifice Crăciunului. Centrul mesei poate fi apoi decorat cu o coroniță, o ikebana de Crăciun sau poate o caserolă cu lumânări plutitoare care să fie aprinse înainte de cină. 

Sursa de imagine: Pixel-Shot / Shutterstock.com

Decorează-ți bradul diferit anul acesta 

În fiecare an ai decorațiuni de brad ciudate și colorate, iar anul acesta nu știi ce să faci diferit? Încearcă să reduci puțin din cheltuieli și să optezi pentru decorațiuni realizate din materiale naturale! Nu veți da greș dacă alegeți materiale naturale și culori subtile, care nu vor ieși în evidență. În locul decorațiunilor cumpărate din magazin, puteți folosi decorațiuni din paie, portocale uscate, bețe de scorțișoară, conuri de pin sau chiar cruciulițe. Alegeți și un ornament deosebit care să împodobească vârful bradului de Crăciun. Nu numai că veți avea un brad de Crăciun decorat cu mult bun gust și discret, dar veți folosi și materii prime pe care altfel le-ați putea arunca. 

SUGESTIE: Nu trebuie evitat nici designul minimalist – un brad fără ornamente. Tot ce ai nevoie este un brad și câteva șiruri de luminițe și gata, este decorat! (B.L.)


Intră acum și în grupul de