Calculatorul tău de gaming are nevoie de îmbunătățiri? Iată ce poți face


Intră acum și în grupul de

Te confrunti cu anumite nereguli privind funcționarea calculatorului tău? Se încarcă lent, se blocheaza imaginea ecranului, timpul de așteptare este mult prea lung? Ei bine, cel mai probabil acesta are nevoie de câteva îmbunătățiri, mai ales dacă a trecut destul de mult timp de când ți-ai achiziționat calculatorul. Cel mai probabil va fi nevoie de inlocuirea unor piese vechi cu altele care au un nivel crescut de performanță,. Trebuie doar să vezi ce ar trebui schimbat, cu ce mai exact, iar apoi să te bucuri de jocurile tale de PC preferate, la maximum.

Iată, așadar ce trebuie să iei în considerare când vine vorba de îmbunătățirea calculatorului tău de gaming, pentru experiențe virtuale inedite:

  1. Update la memoria RAM

Din moment ce întâmpini dificultăți la încărcarea paginilor, la transmiterea în flux, sau la trecerea dintre aplicații atunci poți lua în considerare creșterea sau înlocuirea memoriei RAM a computerului. RAM stochează datele care sunt utilizate în prezent.

Dacă în calculatorul tău nu există loc pentru mai multe module de memorie, atunci poți înlocui memoria existentă cu module de capacitate superioară.

  1. Actualizează spațiul de stocare

Dacă unitatea actuală este aproape plină sau mult prea lentă, atunci este timpul să o actualizezi. Dacă dispui de un hard disk tradițional, e un moment potrivit să îl înlocuiești cu o unitate cu stare solidă (SSD). SSD-urile pornesc mai repede, sunt mai fiabile, mai durabile și permit întregului sistem să funcționeze eficient.

  1. Actualizează placa grafică

Dacă te confrunți cu întârzierea imaginii sau înghețarea ecranului poți lua în considerare integrarea sau actualizarea plăcii grafice. În cazul în care un computer este construit special pentru jocuri, producătorii vor introduce o placă grafică de gamă joasă

  1. Actualizează procesorul

Actualizarea procesorului asigură îmbunătățirea eficienței computerului tău. În această situație, însă, trebuie să te asiguri că placa de bază și memoria sunt compatibile cu noul procesor. În caz contrar, e nevoie să înlocuiești toate aceste piese. Poți intra pe Forit.ro pentru a comanda o placa de bază, care să corespundă nevoilor tale. De asemenea, verifică dacă sistemul actual de răcire va avea capacitatea necesară de a găzdui noul procesor.

  1. Actualizează perifericele

Dacă îți dorești o îmbunătățire a jocurilor pe computer, o modalitate utilă ar fi să înlocuiești monitorul vechi cu unul nou. Totodată un mouse și o tastatură pot aduce un plus de valoare. Astfel că nu este deloc complicat să actualizezi o parte din hardware-ul computerului tău, iar minimul de efort pe care îl vei depune pentru achiziționarea unor piese noi și înlocuirea ulterioară se va merita pe deplin.

Trebuie să iei în considerare perifericele, memoria RAM, spațiul de stocare, procesorul și placa de bază, și să identifici problema. Dacă nu ești foarte bine pus în temă, poți să dai click aici pentru a afla mai multe informații despre placa de bază și componentele acesteia.

În concluzie, dacă ești pasionat de gaming și îți dorești o experiență îmbunătățită din această privință, atunci trebuie să identifici piesele din interiorul calculatorului tău care au nevoie de actualizare. După ce te ocupi de câteva upgrade-uri, vei observa o creștere a vitezei și a capacității de răspuns a sistemului computerului tău.(S.E.O.)

Sursa foto: Unsplah.com


Intră acum și în grupul de