Sfaturi de modă pentru cămăși în interiorul sau în afara pantalonilor


Intră acum și în grupul de

Chiar și bărbații trebuie să respecte regulile modei, iar unele dintre acestea se referă la polemica și eterna problemă a purtatului cămășii băgate în pantaloni sau peste pantaloni. Cele mai multe lucruri „de făcut” și „de ce nu trebuie făcut” din moda pentru cămăși se bazează pe înălțimea și greutatea bărbatului, respectiv pe ocazia pentru care este purtată cămașa. O regulă care se aplică tuturor: niciodată să nu bagi o cămașă sau un tricou în pantaloni sau pantaloni scurți dacă aceștia din urmă au o bandă elastică.

Bărbații mici de statură

Dacă ești scund, minion, cu picioare și piept proporționate, bagă-ți întotdeauna cămașa în pantalonii de costum. Dacă faci asta, vei părea mai înalt și vei evita să fi văzut ca și cum ai purta cămașa tatălui tău. Deoarece este un aspect mai îngrijit, mai profesionist, te va face, de asemenea, să arăți mai matur și nu ca un „copil mic”. O cămașă cu dungi în interiorul pantalonilor vă va oferi înălțime vizuală. Unele cămăși casual arată suficient de lungi încât au fost făcute pentru jucătorii de baschet, cu multă țesătură adăugată în partea de jos. Lăsând cămașa peste pantaloni va fi prea vizibilă și va face picioarele să pară mai scurte. Dacă ești scund, dar ai picioare lungi și un trunchi scurt, bagă cămașa în pantaloni pe care îi așezi puțin mai jos pentru a nu sublinia dimensiunea trunchiului tău.

Bărbații cu corp atletic

Dacă te antrenezi și ai trunchiul în formă de V pe care îl caută toți bărbații, bagând cămașa în pantaloni îl vei evidenția. Dacă cămașa ta este puțin largă pe laterale, du-o la un croitor pentru a o ajusta. Acea nouă cusătură, cu combinația de a ține cămașa, îți va evidenția talia îngustă. Dacă porți o cămașă largă, nu îți fie teamă să alegi una puțin mai potrivită. Pune-o în pantaloni și toată lumea va observa orele pe care le petreci în sală. Pantaloni gasiti pe Emag, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Bărbații cu structură firavă

Dacă ai o structură mică și te simți prea „slăbănog”, dacă îți bagi sau nu cămașa în pantaloni depinde de forma ta mică. Dacă porți o cămașă slim fit sau regular fit, introducerea acesteia în pantaloni va sublinia doar suplețea. Dacă vrei să porți cămașa ascunsă, poartă o cămașă cu puțin mai mult spațiu pentru a-ți da aspectul de a fi mai robust. Caută pantaloni skinny, dar nu la fel de strâmți ca blugii skinny. Acest lucru îți va oferi un echilibru general. Îmbracă întotdeauna cămașa de costum atunci când este necesar, dar poartă una care să fie puțin mai largă dacă nu dorești să atragi atenția asupra constituției tale firave.

Bărbații cu piept puternic și gros

Un bărbat solid, cu piept puternic, cu o secțiune mediană mai robustă, este liber să aleagă dacă își bagă sau nu cămașa în pantaloni. Lăsând-o pe afară poate ascunde o talie groasă. Nu purta o cămașă care se lipește de stomac și de orice altundeva. Asigură-te că cămașa îți cade bine de pe umeri și este suficient de strâmtă încât să nu se întâmple acest lucru. Dacă decizi să-ți bagi cămașa în pantaloni, nu strânge cureaua prea mult. Las-o să treacă puțin, ca să nu-ți scoată în evidență stomacul.

Bărbații cu burtă

Un bărbat cu burtă ar trebui să poarte cele mai multe cămăși largi. O cămașă largă va camufla greutatea suplimentară. Asigură-te că nu este prea lungă sau ar putea ajunge să arate ca o rochie. Majoritatea cămășilor sunt făcute cu puțin mai mult spațiu în talie, așa că de obicei nu riști să fie prea strâmte. Dacă porți un costum sau trebuie să porți cămașa înfiptă în pantaloni, asigură-te că nu este prea strânsă în zona stomacului. O cămașă cu bretele îți va mări talia.(W.M)


Intră acum și în grupul de