Idei de Treninguri la Mođă Pentru Această Primăvară


Intră acum și în grupul de

Treningurile rămân și în acest an o piesă dominantă în noile colecții, devenind dominante în rândul hainelor sport și casual datorită caracterului versatil, a simplității și confortului pe care îl oferă atunci când sunt purtate.

Având în vedere că acestea nu mai sunt realizate exclusiv din materiale destinate activităților sportive, acestea pot fi integrate cu ușurință și în ținutele destinate altor ocazii precum: realizarea cumpărăturilor, plimbări în parc sau chiar mersul la sală.

Mai ales, în ultimii ani, ca un efect secundar al pandemiei și a perioadei prelungite petrecute acasă, oamenii au început să fie mult mai comozi și să caute alternative care să le asigure mai mult confort pretutindeni.

De aceea, inclusiv multe femei, s-au orientat către seturi de bluze și pantaloni de tip trening. Acest aspect este reflectat inclusiv de statisticile Google, care arată că în ultimii doi ani, căutările de treninguri pentru doamne pe internet au crescut cu peste 200 de procente.

Popularitatea lor se datorează inclusiv asocierii cu anumite vedete sau producții TV, care au reușit să atragă mulți fani. Spre exemplu, serialul „Squid Game” a readus în centrul atenției această piesă. Multe branduri au căutat chiar să reproducă treningul care apare în serial, ceea ce a dus în mod evident la o creștere extraordinară a vânzărilor.

Totuși, apetența pentru treninguri nu este un produs al actualității, ci mai degrabă o perioadă de întoarcere în trecut pe care o traversează moda. Prima dată, această piesă a fost popularizată de firma Adidas în anii ’60 și a constat în clasica pereche de pantaloni sport asortați cu o bluză cu fermoar în aceeași nuanță.

Având în vedere longevitatea de care se bucură, ne putem aștepta ca treningurile să nu se demodeze prea curând, ceea ce înseamnă că pot fi o investiție bună pentru garderoba oricărei femei.

De aceea, puteți începe prin achiziționarea unor treninguri clasice, în culori neutre și fără modele prea extravagante, deoarece le veți putea purta ani la rând și vor putea fi asortate cu mai multe perechi de încălțăminte și cu o varietate extrem de mare de accesorii, ceea ce vă permite să creați mereu un look fresh și original.

Iată câteva idei de treninguri clasice, mereu la modă!

  1. Treningul în croială clasică, nuanțe neutre și fără imprimeuri. Când vine vorba de un trening clasic nu trebuie să vă gândiți neapărat la o combinație de piese negre. La fel de elegante și atemporale sunt nuanțele precum alb și bej. Nuanțele de nude sunt extrem de populare și oferă o paletă destul de largă de culori, de la foarte deschis pâna la marouri și nuanțe pământii.
  1. Treningurile compuse din hanorac și pantaloni sport. Când vă gândiți la un trening casual nu trebuie neapărat să îl asociați cu o bluză cu fermoar în partea de sus. Au apărut multe alternative la acesta, precum hanoracul.

Acesta poate avea glugă sau nu. În ultimii ani, au fost extrem de apreciate hanoracele oversized, care au fost preluate inclusiv în componența seturilor. La acest gen de parte superioară se potrivesc perfect niște pantaloni sport mulați, care sunt ideale pentru persoanele suple.

  1. Treningul cu pantaloni scurți. Pentru că este atât de iubit, acest outfit a fost adaptat și pentru sezonul de vară. Nu doar lungimea pantalonilor și a mânecilor sunt modificate, ci inclusiv țesăturile. Bumbacul gros este înlocuit cu țesături vaporoase, care permit pielii să respire, pentru a acorda un confort ideal celei care îl poartă.

Aceste trei tipuri de trening pot fi considerate un must-have pentru toate iubitoarele de modă, care sunt adeptele unui stil comod și lejer, potrivit pentru o gamă largă de activități zilnice care implică un minimum de mobilitate și efort.

De asemenea, aceste articole de bază pot fi completate de niște seturi mai îndrăznețe, care să aducă o tușă de originalitate stilului vestimentar. Deși nu poți da greș cu ele, variantele clasice pot deveni plictisitoare, mai ales pentru persoanele caracterizate de extravaganță.

Prin urmare, puteți căuta alterative. O soluție ar fi să vă orientați către materiale mai deosebite precum catifeaua sau velurul, care arată extrem de bine și conferă un aspect elegant și stilat purtătoarei lui. Alte materiale care ar putea crea un look inedit sunt materialele elastice, care accentuează silueta sau treningurile din denim, care pot fi incluse într-o sumedenie de alte combinație pentru ținute casual. De asemenea, imprimeurile și modele sunt extrem de variate și surprind prin originalitatea lor.

Pe foggi.ro veți găsi atât piese de bază, care se vor păstra mereu în trend, cât și piese extravagante, realizate din materiale deosebite și cu imprimeuri îndrăznețe, care vă vor cuceri cu siguranță. Pentru că puteți plasa comenzi online, este mult mai simplu să vă bucurați de articolele favorite, fără a irosi timpul în magazinele fizice. Este momentul să-ți reînnoiești garderoba de primăvară cu ultimele modele de treninguri Foggi! (S.E.O.)

Sursa foto: Unsplash.com


Intră acum și în grupul de