Ce este Paysafecard și la ce este folosit?


Intră acum și în grupul de

Cu siguranță orice parior știe că există mai multe metode de depunere la casele de pariuri online. Deși cea mai utilizată metodă de plată este cea prin card bancar, există și variante alternative. Printre acestea se numără și Paysafecard. Paysafecard este cea mai utilizată metodă de plată online preplătită. Paysafecard se aseamănă cu o cartelă reîncărcabilă pentru telefon.

Cu ajutorul Paysafecard poți efectua diferite tipuri de plăți pe internet. Deși această metodă este folosită pentru multe tipuri de plăți, Paysafecard este folosită cel mai des pentru jocurile online și depunerile la casele de pariuri online precum Winbet. Winbet este o casă relativ nouă de pariuri și are multe recenzii bune pe pareri Winbet.

Trebuie să deții in cont Paysafecard

Pentru a putea face o depunere la o casă de pariuri online utilizând Paysafecard este necesar să deții un cont Paysafecard. Contul Paysafecard se deschide gratuit. Fiecare plată se face prin folosirea codului contului format din 16 cifre. Codul trebuie introdus pe contul tău My Paysafecard și fondurile sunt transferate instant în contul tău.

Tot ce trebuie să faci pentru a deschide un cont Paysafecard este să accesezi site-ul furnizorului și să te înregistrezi. După ce vei completa datele personale care ți se cer, vei putea utiliza Paysafecard. Codurile PIN se introduc în partea de sus a paginii principale a contului.

Pentru a putea depune la o casă de pariuri online tot ce trebuie să faci este să selectezi Paysafecard ca metodă de depunere. Vei fi redirecționat către contul tău My Paysafecard unde va trebui să te autentifici și să autorizezi tranzacția. Fondurile tale sunt transferate instant pe platforma de pariuri și poți începe să pariezi.

Mai multe valori pentru cardurile Paysafecard

Există mai multe valori pentru cardurile Paysafecard. Valorile ce pot fi găsite la noi în ţară pentru Paysafecard sunt 25 RON, 50 RON, 100 RON și 300 RON. Achiziționarea acestei cartele este gratuită, deci cât plătești pentru cartelă, atât primești în cont. Utilizarea Paysafecard și administrarea contului My Paysafecard sunt gratuite.

Există și varianta în care poți restitui un card Paysafecard pe care nu l-ai folosit dar se va percepe o taxă de 30 RON. Deși administrarea contului este gratuită, în cazul în care nu ai efectuat tranzacții de plată din contul My Paysafecard online pe o perioadă de 12 luni, se va percepe o taxă administrativă lunară de 10 RON.

Transfer de bani către Skrill

Paysafecard oferă și posibilitatea de a transfera bani către Skrill, dar este perceput un comision. Comisionul perceput pentru tranzacțiile din Paysafecard către Skrill este de 7% și nu cred că există multe situații în care rentează să faci asta.

Paysafecard este o metodă sigură de plată și poate fi de folos atunci când nu vrei să introduci datele cardului tău bancar sau dacă nu deții deloc un card bancar. Paysafecard este acceptat ca metodă de plată la majoritatea operatorilor de jocuri de noroc online. Tot ce trebuie să faci este să mergi la secțiunea de depunere a casei de pariuri online și să selectezi metoda de depunere Paysafecard. Apoi vei fi redirecționat către contul tău My Paysafecard și va trebui să autorizezi tranzacția. Un dezavantaj al acestei metode de plată este că unele agenții de pariuri te lasă doar să depui folosind Paysafecard și nu poți retrage înapoi pe cont bani.


Intră acum și în grupul de