Cum să oferi un aspect fresh interiorului casei tale cu un buget redus


Intră acum și în grupul de

                                       

De-a lungul vieții pot apărea momente în care simți nevoia să faci o schimbare aspectului casei tale, însă se întâmplă ca nu întotdeauna să ai și un buget consistent pentru a realiza acest lucru. Nu te descuraja, dacă nu poți aloca o sumă uriașă nu înseamnă neapărat că e o cauză pierdută, e suficient să fii creativ și să ai o viziune artistică, iar restul vine de la sine fără să investești o grămadă de bani. Dacă nu ești inspirat, atunci ai nimerit exact unde trebuia! Citește acest articol în continuare și vezi cum poți oferi un estetic complet schimbat al casei fără să faci o gaură în buget cu ajutorul a doar 3 lucruri!

Iată cum îți poți schimba aspectul casei cu bani puțini

1.     Schimbă perdelele

Primul aspect care face diferența în ceea ce privește decorul unei încăperi sunt perdelele. De la mărime și lungime, până la model și culoare, orice detaliu contează, iar alese corect, pot îmbunătăți atmosfera camerei cu până la 100%. În funcție de culoarea pereților din cameră, a covorului și mobilierului, perdeaua trebuie aleasă astfel încât să nu fie nici prea mult, dar nici prea puțin, ci să completeze perfect întregul decor. Este o metodă ușoară, ieftină și eficientă, așadar, nu ezita să o încerci și tu!

2.     Cumpără uși noi

Al doilea lucru pe care îl poți schimba și care contribuie masiv la aspectul încăperii sunt ușile. Și aici materialul, modelul, culoarea și mărimea joacă un rol extrem de important, dat fiind faptul că toate elementele dintr-o cameră trebuie să fie în armonie unul cu celălalt. Chiar dacă este o achiziție puțin mai serioasă decât perdelele, vei observa diferența pe care schimbarea ușilor o va aduce în casa ta. Dacă dorești să optezi pentru această schimbare, poți apela la niște uși de interior din MDF care sunt cu totul deosebite și-ți vor transforma casa total, iar calitatea și rezistența lor este una înaltă.

3.     Alege un alt covor

Un ultim detaliu pe care l-ai putea înlocui este covorul. Alături de uși și perdele, acesta constituie aproximativ 40% din ambientul casei tale. Este, de asemenea, o achiziție ușoară și necostisitoare, dar care va da randament, cu siguranță, în planul tău de a oferi un aspect fresh casei tale pentru a te simți din nou bine în aceasta. În funcție de materialul și culoarea mobilei și podelei tale, alege varianta potrivită pentru tine și nu vei regreta!

            Acum că ai aflat cât de ușor este să schimbi interiorul casei tale fără să depui prea mult efort și să investești mult timp și bani, ce mai aștepți? Începe căutările și sfătuiește-te cu cei dragi pentru a lua cea mai bună hotărâre, ascultă părerile lor și pune-le în aplicare! În cel mai scurt timp, fără să faci multă mizerie vei vedea că doar prin înlocuirea acestor 3 elemente de decor, casa ta va arăta ca nouă, iar tu vei putea să te relaxezi din nou în ea! (S.E.O.)

Sursă foto: Shutterstock.com


Intră acum și în grupul de