De ce să folosești VPN atunci când navighezi pe internet


Intră acum și în grupul de

VPN- rețea privată virtuală- este cel mai eficient instrument de anonimizare care facilitează o conexiune online sigură, privată și criptată.

Un VPN redirecționează traficul către un server special, făcând invizibile toate activitățile online și eviți astfel spionii care îți decodifică obiceiurile de navigare sau orice altceva faci online, iar websiteurile și furnizorul tău de servicii de internet nu îţi vor vedea activitățile pe web.

VPNul redirecționează tot traficul tău de internet printr-un server VPN de la distanță cum este cel al Surfshark generând o conexiune virtuală între dispozitivul folosit și internet, iar apoi trimite toate datele online printr-un tunel codat.

Mulți furnizori de servicii de internet și companii vând datele tale agenților de publicitate sau specialiștilor în marketing, dar prin conexiunea la un VPN, confidențialitatea online rămâne protejată. Mai mult, VPNurile elimină riscul utilizatorului de a expune datele personale atacatorilor cibernetici ceea ce este esențial atunci când se utilizează rețele Wi-Fi publice nesecurizate.

Cu un VPN activ pe dispozitiv se protejează informațiile valoroase de atacuri de tip Man-in-the-middle, furt de identitate, sau breşe de securitate.

Un alt avantaj este că prin folosirea unui VPN se pot ocoli restricțiile privind conținutul geografic și poate fi accesat orice website.

Mai mult, informațiile de vizitare din timpul fiecărei sesiuni de navigare pot fi folosite de comercianți și brokerii de date, dar websiteurile nu mai pot urmări atunci când dispozitivul este conectat printr-un VPN.


Intră acum și în grupul de