Care sunt favoritele să-și câștige grupele în Europa League? Uite cele mai bune echipe din acest sezon


Intră acum și în grupul de

Faza grupelor din Europa League este constant una dintre cele mai interesante momente din fotbalul european. Aici se produc mult mai multe surprize decât în UEFA Champions League și în general competiția tinde să fie mai echilibrată decât UCL. Cu toate acestea, chiar și în aceste condiții există anumite echipe care sunt favorite clare înainte de începerea meciurilor datorită performanțelor realizate până acum.

Să știi că poți paria pe meciurile din Europa League și vei descoperi că ai șanse bune de câștig, dar înainte de a lua orice fel de decizie, cel mai bine este să fii cât mai informat astfel încât să faci totul în mod responsabil.

Care sunt favoritele din fiecare grupă a Europa League în sezonul 2022/2023?

  1. Arsenal

Tunarii sunt mari favoriți să își câștige grupa. Arsenal este în acest moment una dintre cele mai în formă echipe din Europa și cel mai probabil nu va avea nicio problemă să încheie pe primul loc o grupă din care mai fac parte PSV, Zurich și Bodo/Glimt.

  1. Rennes

Francezii arată foarte bine și în această stagiune și par să continue forma excelentă din sezonul trecut când au fost una dintre marile surprize din Ligue 1. Într-o grupă cu Fenerbahce, Dynamo Kiev și Larnaca, Rennes este clar cea mai puternică echipă.

  1. AS Roma

Italienii sunt clar cea mai puternică formație din grupa lor și per total Roma este una dintre favoritele pentru a câștiga competiția per total, deci nu se pune problema ca romanii să nu treacă de faza grupelor.

  1. Union Berlin

Germanii continuă și în acest sezon forma extraordinară din stagiunea trecută, când ca nou promovată au obținut un loc de Europa League. Acum demonstrează că asta nu a fost o întâmplare, iar meciurile cu Braga, Saint-Gilloise și Malmo vor fi accesibile.

  1. Manchester United

Diavolii sunt cu un antrenor nou care are nevoie de timp pentru a-și impune stilul, iar United poate fi inconstantă în acest sezon. Cu toate acestea, este clar cea mai puternică formație într-o grupă cu Real Sociedad, Sheriff Tiraspol și Omonia Nicosia.

  1. Lazio

Italienii sunt capabili să câștige competiția cu totul la cum arată în acest an, așa că o grupă cu Feyenoord, Sturm Graz și Midtjylland nu ar trebui să aducă probleme importante.

  1. Freiburg

O altă mare surpriza din Bundesliga de sezonul trecut a fost Freiburg, o echipă care de obicei este abonată la lupta pentru evitarea retrogradării, însă care în acel sezon a reușit să obțină un loc european. Rămâne o echipă puternică și cel mai probabil va trece de Nantes, Olympiacos sau Qabarag.

  1. AS Monaco

Francezii nu au un sezon grozav și haosul pare să domnească la Monte Carlo, însă chiar și în aceste condiții rămân cea mai puternică echipă într-o grupă din care mai fac parte Steaua Roșie Belgrad, Trabzonspor și Ferencvarosi.

Așadar, atunci când vine vorba de faza grupelor din Europa League, acestea sunt echipele la care ar trebui să te uiți pentru victorii. (P.L.)

sursa foto: unsplash.com


Intră acum și în grupul de