Dental Concept – Juniors & Family aduce zâmbetul pe buze tuturor sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Zâmbetul este o expresie fizică importantă a personalității unei persoane. Zâmbetul spune multe despre caracterul și încrederea oamenilor. Dar, pentru a zâmbi cu încredere, dinții trebuie să fie impecabili. Îngrijirea dinților merită o atenție deosebită dintr-o varietate de motive printre care putem aminti contextul în care zâmbim alături de cei dragi sau când ne bucurăm de alimentele preferate ce necesită masticație amănunțită.

Serviciile stomatologice reprezintă o gamă de tratamente și proceduri pe care medicii stomatologi le oferă pacienților lor. Îngrijirea dentară este importantă pentru menținerea sănătății orale bune, iar un medic dentist cu experiență  va oferi sfaturi despre cum trebuie menținuți dinții sănătoși.

Alcătuită din medici cu experiență, care își îmbunătățesc constant cunoștințele, participând frecvent la conferințe și cursuri de specialitate, Dental Concept – Juniors & Family oferă mai mult decât un serviciu dentar, medicii oferă și un instructaj în ceea ce privește îngrijirea corectă a dinților.

De ce să alegi Dental Concept – Juniors & Family?

Sucevenii sunt invitați să se bucure din nou de un zâmbet sănătos, alături de o echipă de medici cu experiență, care sunt orientați spre noile proceduri dezvoltate în medicina dentară. Dental Concept – Juniors & Family din Suceava este o clinică dedicată serviciilor de medicină dentară pentru întreaga familie. Iată care sunt serviciile oferite:

  • Igienă și profilaxie (detartraj ultrasonic, periaj profesional, airflow, fluorizarea și sigilarea dinților proaspăt erupți);
  • Odontoterapie (tratarea cariilor dentare);
  • Endodonție;
  • Chirurgie dentară;
  • Protetică dentară;
  • Ortodonție;
  • Estetică dentară;
  • Implantologie.

Aparatura de ultimă generație permite efectuarea lucrărilor cu succes, chiar dacă este vorba de o dantură problematică. Pasiunea pentru meserie și tehnicile moderne se numără printre criteriile standard după care se orienteză clinica  Dental Concept – Juniors & Family. Aceste standarde le oferă sucevenilor o experiență cât mai plăcută la stomatolog.

Deoarece operațiunile sunt efectuate conform noilor tehnici dentare, iar aparatura precisă și performantă permite relizarea cu precizie a lucrărilor, experiența la medicul stomatolog va fi una plăcută. Acest lucru este în principal important pentru copii.

Igiena dentară este esențială încă de la cele mai fragede vârste. De aceea, părinții sunt invitați să programeze un consult stomatologic pentru copii, de la vârste mici. La Dental Concept Juniors & Family medicii dentiști sunt specializați în medicina dentară pentru copii. Este important ca cei mici să fie obișnuiți încă de la vârste fragede că mersul la dentist nu trebuie să fie un motiv de frică.

Un alt avantaj este reprezentat de instructajul pe care medicii dentiști îl oferă după fiecare ședință. Astfel, pacienții sunt învățați ce periuță de dinți să aleagă, pasta de dinți care se potrivește afecțiunilor proprii, cum să folosească ața dentară, etc. În acest mod, pacienții își pot menține sănătatea orală pe termen îndelungat. Schemele de tratament sunt, la fel, alese în funcție de fiecare afecține în parte și în funcție de pacient.

Suceveni se pot bucura de un zâmbet minunat alături de clinica stomatologică Dental Concept Juniors – & Family. Medicii specializați, cu experiență în domeniu și aparatura de ultimă generație sunt garanțiile unor servicii la standarde înalt calitative, pentru o sănătate orală de invidiat, pe termen lung.(D.C.)


Intră acum și în grupul de