ANUNȚ -SELECȚIE DE OFERTE DE ÎNCHIRIERE SPAȚII COMERCIALE SUCEAVA ȘI RĂDĂUȚI


Intră acum și în grupul de

Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., în calitate de lichidator judiciar al societății Starmod S.A. Suceava, invită toate persoanele interesate să depună oferte de închiriere pentru spații comerciale din Mun. Suceava, str. Universității, nr. 29, vis  a vis de CEC Bank,          lângă centrele comerciale Zimbru și Kaufland, la 600 m de Primaria Suceava și 950 m de Palatul de Justiție și pentru un spațiu comercial din Rădăuți, str. Putnei, nr. 1, bl. 21, parter.

Spațiile comerciale pentru care se pot transmite oferte de închiriere sunt pretabile pentru birouri, servicii, producție sau depozitare și au o suprafață totală de peste 5.500,00 m.p.

Spațiile comerciale pot fi închiriate în bloc sau separat, după cum urmează:

  • Cladire birouri: Spații pentru birouri și diverse activități cu suprafețe de la 6 m.p. până la 42 m.p. și o suprafață totală de 182,59 m.p.
  • Corp fabrica rotunda: Spații pentru birouri, producție și diverse activități cu suprafețe de la 136 m.p. până la 256,50 m.p. și o suprafață totală de 1.165,50 m.p.
  • Corp fabrica: Spații pentru birouri, producție și diverse activități cu suprafețe de la 10 m.p. până la 1.144,50 m.p. și o suprafață totală de 3.680,84 m.p.
  • Depozit: Spații pentru depozitare, producție și diverse activități cu suprafețe de la 7 m.p. până la 238,00 m.p. și o suprafață totală de 333,11 m.p.
  • Magazin din incinta fabricii, cu o suprafață de 40,65 m.p.
  • Magazin stație de autobuz str. Universității, cu o suprafață de 30,00 m.p.
  • Diverse spații pretabile pentru depozitare, producție, garaj și diverse activitați cu suprafețe de la 10 m.p. până la 66,00 m.p. și o suprafață totală de 113,00 m.p.
  • Spațiu comercial din mun. Rădăuți, str. Putnei, nr. 1, bl. 21, parter, cu suprafața de 17,26 m.p.

Imobilele dispun de toate utilitățile, necesitând investiții minime pentru desfășurarea activității de către chiriași.

Solicităm ca oferta dvs. să conţină următoarele elemente obligatorii: suprafața solicitată, preţ/lună fără T.V.A. și perioada de închiriere.

Criteriul de atribuire aplicat:cea mai mare valoare a chiriei lunare oferite.

Sunt excluse de la procedura de ofertare persoanele care înregistrează datorii față de Starmod S.A..

Ofertele pot fi transmise până la data de 15.10.2022, la sediul lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L. din Iași, str. Aleea Nicolina, nr. 82, jud. Iași, sau prin poșta electronica la adresa de e-mail: [email protected].

Relaţii suplimentare se pot obţine de la:


Intră acum și în grupul de