Bine ai venit la SuperEnalotto – cea mai bună loterie din Italia


Intră acum și în grupul de

Fiecare loterie este specială în felul său, însă SuperEnalotto, cea mai bună loterie din Italia, le depășește pe toate, având unele dintre cele mai mari jackpot-uri. Pasionații de jocuri de noroc așteaptă zilele de marți, joi și sâmbătă cu nerăbdare deoarece atunci există o extraopțiune numită “SuperStar”. Aceasta le oferă utilizatorilor uimitoarea șansă de a câștiga marele premiu ce depășește suma de 180 de milioane de euro.

Cum se joacă?

Scopul jocului este de a nimeri corect 6 numere din 90 de variante posibile, fiecare intrare costă doar 1 euro, iar prețul unui bilet cu 2 intrări este de 2 euro. Acesta este un preț foarte mic în comparație cu premiile pe care le poți câștiga. Dacă un jucător nimerește toate cele 6 numere, atunci va câștiga premiul cel mare. 

Dacă achizitionezi biletul fizic, ai grija să-l păstrezi în siguranță deoarece el este cel ce demonstrează că ești câștigător, iar dacă îl cumperi online, poți sta fără grijă deoarece acesta este păstrat în siguranță în contul tau.

Ce premii exista?

6 din 6 nu este singura metoda de a câștiga, întrucât există mai multe categorii de premii, precum Instant Win. Acesta reprezintă un premiu instant de 25 de euro câștigat de o persoană din 500, o dată cu achiziționarea unui bilet, atât fizic cât și online. În plus, avem SuperStar, ce-ți dă oportunitatea de a adaugă încă un număr pe bilet pentru o extra șansă de câștig și pentru a mări posibilul premiu. De asemenea, ai un premiu garantat dacă nimerești numărul SuperStar. Există și categorii de premiere pentru persoanele care ghicesc mai puțin de 6 numere. De exemplu, cei care nimeresc 5 din 6, primesc încă o șansă, numărul “jolly”, iar dacă și acesta este corect primiți un premiu mai mare de “5+1”. 

Care a fost cel mai mare premiu câștigat până acum la SuperEnalotto?

Cel mai mare pot câștigat în cadrul acestei loterii a fost de 177.800.000 de euro, acesta fiind câștigat de o singură persoană în 2010, iar al doilea cel mai mare a fost în 2009 și s-a ridicat la 147.807.299 de euro, tot de o singură persoană.

Performanța SuperEnalotto 

O altă chestie ce face SuperEnalotto să fie diferită de celelalte loterii este faptul că poți viziona la orice moment, de oriunde te-ai afla, numerele câștigătoare și premiile oferite. Ba mai mult, poți vedea toate rezultatele de până acum, din întreaga istorie a SuperEnalotto. De exemplu, poți vedea rezultate loto Italia 20/90 în orice moment al zilei!

De ce SuperEnalotto?

Dacă premiile nu te-au convins pană acum și nici faptul că există nenumărate metode de a câștiga și că orice bilet, oricât de mic ar fi îți poate aduce un câștig impresionant, află că SuperEnalotto este și foarte ușor de folosit, oferindu-ți șansa de a-ți lua biletele chiar din confortul propriei tale case, online, totul fiind la un click distanță. Dacă ești pregătit să fii viitorul milionar, alătură-te milioanelor de utilizatori și joacă la SuperEnalotto, cea mai bună loterie din Italia! (B.L.)


Intră acum și în grupul de