Acasă Monden Formația suceveană Sonniah lansează videoclipul piesei „Disrobed”

Formația suceveană Sonniah lansează videoclipul piesei „Disrobed”


Intră acum și în grupul de

Formația suceveană Sonniah lansează noul lor single intitulat ,,Disrobed”.

,,Disrobed” este single-ul care marchează debutul trupei sub un nou nume. Piesa îmbină elemente din diferite stiluri ale genului metal, precum alternative sau progressive și propune publicului un mesaj profund, constituindu-se ca o reflecție a conștiinței omului asupra propriei condiții ce este supusă greșelii și care poate fi depășită, în special, prin perseverență, arată formația într-un comunicat.



Instrumentalul a fost produs exclusiv de către membrii grupului, în cadrul studioului propriu, vocile fiind înregistrate la studioul LaRa Records. De partea de mix/master s-a ocupat Dragoș Geomolean, membru activ al formației E-an-na.

Trupa Sonniah s-a înființat în toamna anului 2019, la inițiativa lui Justin Curalariu (voce), a lui Șerban Medvichi (chitară), a lui Alex Rusu (chitară) și a Alessiei Manolache (tobe), cu denumirea inițială Under The Burning Sky, sub care au și susținut câteva concerte, până la decizia de schimbare a numelui ce a avut loc în vara anului 2022. Între timp, trupa l-a cooptat la bass pe Andrei Plecan, definitivându-și astfel componența. La momentul actual, formația lucrează la material nou, pregătind simultan și lansarea unor single-uri.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version