Cum îţi creşti şansele de a câştiga pariuri pauză final?


Intră acum și în grupul de

Printre cele mai populare tipuri de pariuri de la agenţiile de pariuri sportive se afla şi pariul tip pauză sau final, care nu se va confunda cu pauză/final, unde avem cote mai mari şi riscuri mai mari. La pauză/final ai nevoie de rezultat 1X2 intuit la pauză şi la final, la pariul pauză sau final ai bilet câştigător dacă rezultatele alese se întâmplă ori la pauză, ori la final. Şi se mai face o confuzie mare, cu pariul câştigă oricare din reprize.

De ce să alegi pariurile de tip pauză final?

Ai şanse mai mari cu pariul pauză final decât în cazul pariurilor rezultat final 1X2. Se pariază la meciuri echilibrate, pariezi pauză sau final X, cotele sunt mai mici, dar vei câştiga cu siguranţă. De asemenea, poți obține si cote mai mari, în funcție de meci și echipe, acest tip de pariu fiind recomandat și pentru bonusuri fara depunere care au adesea condiții de rulaj.

Pariul câştiga cel puţin o repriză e total diferit de celelalte pariuri enumerate. Una din echipe câştiga oricare dintre reprize, ai meci cu două părţi, două meciuri într-un meci, echipa pe care ai pariat trebuie să câştige reprizele, dar nu amândouă, una din două, nu contează rezultatul de la finalul meciului.

Cu cât cotele echipelor sunt mai mici când vine vorba de victorie, cu atât vei avea şanse mai mici să câştigi pariul cu reprizele. Nu se recomanda în meciurile unde sunt şanse mari să fie sub 2.5 goluri. Dar se recomandă pariul când ai o echipă favorită, când se pariază pe outsider, când echipele sunt apropiate ca valoare, nu au mai jucat de mult, când echipa pe care se va paria are cota peste 2.20 la victorie.

Pariul pauză sau final are cote mai bune, dar mergi pe cel câştiga cel puţin o repriză mai degrabă. Chiar dacă cotele pot fi puțin mai mici, șansele de câștig cresc considerabil. Este varianta de pariere cea mai potrivită atunci când ai vreun dubiu în privința rezultatului final de la un anumit eveniment sportiv.

Câte sporturi să aleg pentru biletul meu?

Îţi creşti şansele de a câştiga pariuri pauză final dacă te axezi pe un singur sport şi pe cât mai puţine campionate, ai şanse bune de câştig dacă pariezi în timpul pariurilor live, dacă urmăreşti şi meciurile pe care pariezi. Pe bilet vei avea de preferat un singur pronostic, mizele se fixează în funcţie de buget şi obiectivele trebuie să fie mereu unele realiste ca să câştigi cu pariuri pauză final.

Pariuri pauză final sunt de regulă recomandate celor care au experienţă în pariere şi care au mai jucat şi în trecut un astfel de pariu, ştiu ce au de făcut şi ce strategii să aplice ca să îşi maximizeze câştigurile la final. Atenţie însă la capcana denumirilor, citiţi cu atenţie pe site-urilor agenţiilor de pariuri sportive şi alegeţi tipul de pariu pauză final care vă avantajează în funcţie de cotele existente.


Intră acum și în grupul de