Pariuri pe UFC la Favbet


Intră acum și în grupul de

Pariurile pe UFC au devenit rapid una dintre cele mai populare opțiuni de pariere la nivel mondial. Acest sport atrage un număr impresionant de spectatori dar și de pariori anual. Favbet este una dintre casele de pariuri din România care oferă cea mai variată gamă de pariuri pe UFC. Dacă doriți să aflați mai detalii despre această casă de pariuri puteți să intrați pe site-ul https://meteolaram.org/case-de-pariuri/favbet/. Acolo veți găsi un review despre Favbet care acoperă toate aspectele care v-ar putea interesa.

Ce opțiuni de pariere pe UFC puteți găsi la Favbet

Când vine vorba de pariuri nu doar pe UFC, ci și pe orice sport în general, majoritatea oamenilor tind să parieze pe câștigătorul meciului, ceea ce este de înțeles. Dar știai că există și alte moduri prin care poți paria care ți-ar oferi mai multe șanse de câștig – și că uneori, chiar și atunci când pariezi pe luptătorul care pierde, poți să câștigi?

Pariu pe câștigătorul meciului

Cea mai populară și simplă formă de pariere pe UFC pe care o puteți găsi pe favbet ro este pariul pe luptătorul care va câștiga meciul. Ca și în cazul tuturor pariurilor 1/2, cu cât cotele atribuite favoritului tău sunt mai mari, cu atât vei câștiga mai mult – dar, în același timp, cu atât șansele lui sunt mai mici. Deci alegeți cu grijă!

Pariuri Prop

Pariurile prop reprezintă „pariuri cu propunere”, iar ceea ce le diferențiază este că nu au nimic de-a face cu cine câștigă luptele ci doar cu modul în care se întâmplă acest lucru. Unele tipuri populare de pariuri de prop sunt:

Condiție de victorie: Lupta se va încheia cu un KO? Cu o retragere? Cu o descalificare? Nimeni nu știe – dar dacă poți ghici corect, poți câștiga mult mai mult decât doar ghicind câștigătorul! În timp ce pariurile pe câștigător au doar 2 rezultate (bine, 3, dar remizele sunt rare), faptul că există mai multe moduri în care poate fi obținută victoria înseamnă că plățile ale acestor pariuri sunt mult mai profitabile.

Timp: Timpul se referă la dacă lupta se va încheia înainte ca toate cele 5 runde să se încheie, de exemplu cu un KO, sau dacă va dura până când sună clopoțelul și rezultatele ajung la arbitri. Există unii luptători în UFC care luptă foarte defensiv și se bazează pe obținerea de puncte cu tehnica adecvată, mai degrabă decât să-și facă adversarul KO, așa că pariurile pe timp sunt destul de sigure cu ei. Acesta este unul dintre motivele pentru care acest tip de pariu este atât de des utilizat la pariurile de la secțiunea Bets de pe www favbet com.

Remiză: După cum am menționat deja, este excepțional de rar ca o luptă de UFC să se încheie cu o remiză. Dar acestea fiind spuse, dacă te simți norocos, poți oricând să pariezi pe arbitrii care decid că ambii luptători au fost la fel de buni.

Pariuri peste/sub

Când vine vorba de MMA, pariurile peste/sub se referă cel mai frecvent la numărul de runde pe care le va avea o luptă. La Favbet România veți putea să pariați dacă lupta va dura peste sau sub 1,5, 2,5 sau 3,5 runde. Dacă pariezi pe sub 1,5, câștigi dacă lupta durează 1 rundă. Dacă pariezi peste, câștigi dacă lupta durează 2 reprize. Destul de simplu!

În general, este înțelept să pariezi pe peste/sub doar atunci când ai o idee despre cum va decurge lupta – dacă un adversar va începe tare meciul în primele cinci minute sau meciul va dura mai multe reprize.

Pariuri speciale

După cum sugerează și numele, pariurile „speciale” sunt pariuri care nu se încadrează în nicio altă categorie. Pe platforma Favbet online veți găsi o gamă impresionantă de astfel de pariuri pentru cele mai importante evenimente din timpul luptei.

În special în domeniul UFC, majoritatea pariurilor speciale gravitează în jurul faptului că un anumit jucător tânăr necunoscut va lua centura în categoria lui în decurs de unul sau doi ani. Nu trebuie să ghiciți exact când vor ajunge la această performanță doar că vor câștiga o luptă pentru titlu înainte de termenul limită. Există multe variante de jucători propuși pentru acest pariu în secțiunea de pariuri sportive de la Favbet pe care puteți paria.


Intră acum și în grupul de