TOP 4 evenimente interesante la care poți merge în București în Februarie


Intră acum și în grupul de

Dacă ești genul de persoană care își planifică din timp activitățile din fiecare perioadă sau pur și simplu ești în căutarea unor evenimente interesante la care să participi în februarie, ei bine ți-am pregătit o listă care s-ar putea să te inspire. Bucureștiul este un oraș viu și plin de activități, iar uneori poate părea copleșitor să alegi ceva din mulțimea de opțiuni pe care ți le pune la dispoziție. De aceea, am făcut noi căutările în locul tău și ne-am interesat care sunt cele mai dorite și apreciate locuri unde poți ieși în perioada ce urmează în București.

Vezi aici 5 evenimente interesante care au loc în luna februarie și te-ar putea interesa:

  1. Concert de Dragobete cu Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii la Berăria H (24 februarie)

De Dragobete poți sărbători dragostea pe ritmuri românești alături de Ansamblul Plăieșii. Dacă ești în căutarea unui restaurant din București, unde să ieși pentru a celebra iubirea și să ai parte de o petrecere autentică, cum numai noi românii știm să facem, atunci concertul de la Berăria H este varianta ideală pentru acea seară. Muzică de calitate, mâncare și băutură bune, tot ce trebuie să faci este să mergi alături de cei dragi și să te simți excelent.

  • Valentine’s Night at the Palace with Cătălin Milea – Chocolate, Jazz & Roses (14 februarie)

Pentru cei ce vor să marcheze Valentine’s  Day cu o ieșire în oraș, ei bine evenimentul de la Palatul Bragadiru poate fi o idee cu stil de a sărbători iubirea cu partenerul sau partenera. Omul serii va fi saxofonistul Cătălin Milea, unul dintre cei mai apreciați și populari muzicieni din ultima vreme. Alături de invitații săi speciali va crea o seară plină de romantism pentru toți îndrăgostiții care aleg să petreacă la palat cu el.

  • Corul Madrigal – Spectacol Extraordinar Gala Madrigal 60 la Teatru Național București (28 februarie)

Spectacolul celebrează 60 de ani de existență a Corului Madrigal dirijat de Anna Ungureanu. Dacă vrei să te bucuri de muzică de calitate într-o atmosferă de basm, atunci acesta este evenimentul la care trebuie să te afli. În fiecare an în luna februarie Corul Madrigal realizează un concert în onoarea lui Marin Constantin, cel care a înființat formația.

  • Spectacol Mitică Popescu la Teatru Nottara (16 februarie)

O ultimă recomandare este piesa de teatru Mitică Popescu de Camil Petrescu, regizată de Dan Tudor. Este o comedie care îți va pune zâmbetul pe buze și te transpune în Bucureștiul de epocă de altă dată. Stilul aduce aminte de comicul folosit de I.L.Caragiale în scrierile sale satirice asupra societății românești. Punerea în scenă este una reușită, care merită atenția celor care sunt fani ai pieselor de teatru.

Așadar, tu ce evenimente speciale alegi pentru a celebra luna iubirii și pentru a te bucura de niște timp de calitate cu cei dragi în oraș? (L.T.S.)

Sursă foto: magneto.ro


Intră acum și în grupul de