10 trucuri de la pariorii experimentați care te pot ajuta să progresezi rapid


Intră acum și în grupul de

Ca jucător începător, este greu să ai aceleași rezultate ca un pasionat de gambling experimentat, care a avut mai mult timp la dispoziție să învețe din propriile greșeli, să își perfecționeze strategia și să înțeleagă cum poate beneficia la maxim de ofertele Unibet Casino sau ale platformelor similare.

Principiul este valabil atât la jocurile de cazinou, cât și la pariurile sportive. La pariuri este chiar mai important să ai experiență, întrucât rezultatele obținute nu depind sută la sută de noroc.

Așadar, ideea este să progresezi cât mai rapid dacă ești la început, iar prin acest articol încercăm să te ajutăm în acest sens, prezentându-ți 10 „trucuri” ale experților:

Joacă doar online

Biletele plasate online nu sunt taxate cu 5% din valoarea mizei, ceea ce reprezintă un avantaj important pe termen lung. Vorbim despre o economie de 500 de lei pentru 100 de bilete cu miza de 100 de lei fiecare. Cu acești bani se pot pune alte pariuri, care să îi înmulțească.

Aleg agențiile care le oferă avantaje

În contextul în care pe piața românească intră an de an noi operatori de pariuri online, alegerea unei agenții pentru deschiderea contului poate fi un proces dificil. Jucătorii experimentați urmăresc avantajele pe termen lung, din secțiunea dedicată clienților existenți, nu pe cele punctuale, pentru jucătorii noi.

Nu pleacă la drum fără un plan financiar

Pariorii de succes nu își alimentează contul până când nu se gândesc cât își permit să aloce lunar acestei activități și unde vor să ajungă (care este ținta de profit). Totul este judecat în „unități”, inclusiv miza fiecărui bilet, care este stabilită în funcție de bankroll și de probabilitatea de câștig.

Se specializează în una sau două competiții

Pariurile necesită concentrare, inspirație și multă muncă de documentare. Documentarea se referă la studierea statisticii și a informațiilor la zi despre echipe. Nimeni nu poate acoperi toate competițiile dintr-o disciplină sportivă, de aceea este recomandat să îți alegi una sau două competiții, în care să fii „as

Joacă doar bilete single

Jucătorii de top nu pun niciodată mai mult de o selecție pe bilet. Astfel, ei reduc riscul ca pariul să fie necâștigător din cauza unui eveniment neprevăzut. Să spunem că vrei să mizezi pe două meciuri. În unul dintre ele, echipa pe care ai pariat ia cartonaș roșu și nu câștigă. În al doilea joc, totul decurge cum anticipai. Dacă pui ambele selecții pe un singur bilet, pariul e pierdut. Dacă le împarți în două bilete, atunci un pariu e câștigat.

Plasează numai pariuri de valoare

Pariorii experimentați nu iau „de bune” cotele oferite de bookmakeri. În urma analizării meciurilor, ei calculează șansele procentuale de succes pentru selecția urmărită, pe care le transformă în cotă (de exemplu, dacă sunt 40% șanse de reușită, cota va fi 100/40 = 2.50). În cazul în care cota calculată personal este mai mică decât cea de pe site, atunci pariul „are valoare”.

Știu că nu există meciuri sigure

Jucătorii cu mulți ani de pariuri la activ nu pot fi păcăliți de anunțuri de tipul „vând ponturi sigure sută la sută”. Ei știu că nu există așa ceva și că informațiile despre meciuri trucate sunt doar niște bazaconii împrăștiate de indivizi care doresc să se îmbogățească pe spatele naivilor.

Nu pariază pe echipa favorită

Sentimentele sunt contraproductive în pariuri, pentru că obstrucționează gândirea logică. Pariorii care se iau în serios nu mizează pe echipa favorită, întrucât există riscul să fie subiectivi. Cum s-ar spune, este „conflict de interese”.

Sunt precauți cu pariurile live

Pariurile live sunt ca un magnet pentru jucători, datorită caracteristicilor pe care le au: oferă emoții la superlativ, permit un număr mare de pariuri într-un timp scurt și generează pariuri de valoare prin fluctuația rapidă a cotelor. Totuși, ele trebuie tratate cu precauție, pentru că excesul de adrenalină te poate face să iei decizii proaste, mai ales că ești sub presiunea timpului.

Retrag banii când au un câștig mare

Pariorii experimentați au învățat din propria greșeală și știu să retragă banii atunci când obțin un câștig mai mare. Ar fi bine să faci la fel. Dacă vei continua să joci, este foarte probabil să pierzi suma cu care ai fost, la un moment dat, pe plus.


Intră acum și în grupul de