S-a decis deja podiumul din F1? Iată ce spun cotele oferite de către bookmakeri!


Intră acum și în grupul de

Formula 1 este o competiție a cărei popularitate a fost dezvoltată, de la startul său, prin intermediul legendarilor Senna, Schumacher sau Hamilton. În prezent, Marele Circ este dominat de un alt sportiv și de un constructor. Este vorba despre Max Verstappen, respectiv Red Bull Racing.

Astfel, în 2023, singurele lucruri care mai pot fi schimbate sunt numele celor care se vor clasa pe locurile 2 și 3. Chiar și așa, există doi favoriți cerți pentru completarea podiumului pe a cărui primă treaptă se va poziționa, mai mult ca sigur, Max Verstappen. Iată cum arată situația, din perspectiva bookmakerilor.

Cum va arăta podiumul F1 2023?

  1. Max Verstappen (Țările de Jos, 25 de ani) – ar fi nevoie de un eveniment cu totul neprevăzut, pentru ca Max Verstappen să mai poată fi doborât de pe prima treaptă a podiumului Formula 1 2023.

Bookmakerii sunt atât de convinși de succesul neerlandezului care a câștigat Marele Circ și în 2021 și 2022, încât acesta nu mai are cotă la pariuri F1 – altfel spus, bookmakerii îl consideră deja câștigător, iar pariorii nu mai pot plasa niciun fel de miză pe un eveniment considerat sigur!

  1. Sergio Perez (Mexic, 33 de ani) – colegul lui Max Verstappen din echipa Red Bull Racing este considerat favorit cert la câștigarea “argintului“. Perez este un om esențial pentru succesul lui Verstappen, susținându-l pe acesta în cadrul fiecărei curse.

Grație calității deosebite a monoposturilor de care beneficiază piloții Red Bull Racing, bookmakerii îi văd pe cei doi drept favoriți la ocuparea primelor două poziții, la finalul sezonului. Cota lui Perez pentru clasarea pe treapta secundă, la finalul ediției 2023 a Formula 1, este 1,65.

  1. Lewis Hamilton (Marea Britanie, 38 de ani) – pentru Hamilton, finalul carierei se apropie cu pași destul de rapizi. Dacă ar fi câștigat în controversatul final al sezonului trecut, Hamilton a anunțat că s-ar fi retras. Fără succesul visat, englezul a decis să mai continue și chiar își va prelungi contractul cu Mercedes.

Pentru el, miza este câștigarea celui de-al optulea titlu al carierei. În prezent, Hamilton este cel mai titrat pilot din istorie, la egalitate cu Michael Schumacher, care are tot șapte trofee. Deocamdată, pentru britanic, singura speranță este aceea de a se clasa pe locul 3 la finalul actualei stagiuni din F1. Cota sa la o clasare pe locul 2, în viziunea bookmakerilor, este 3,00.

Deși au mai rămas de desfășurat foarte multe curse din sezonul actual de F1, singura miză reală este cea a ocupării pozițiilor de sub cea acontată deja de Max Verstappen. Neerlandezul este considerat a fi viitorul nume de legendă din Marele Circ, însă dominația sa este una care stârnește nemulțumirea multor fani. Aceștia sunt dezamăgiți de faptul că nu mai există o competiție clară pentru prima poziție a ierarhiei.

În concluzie, dacă ești fan al Formula 1, merită să pariezi doar pe cine se va clasa pe locul secund sau pe treapta a treia a podiumului, la finalul sezonului. Profită de cotele prezentate, înainte de modificările care pot apărea pe parcursul competiției. Mizează ținând cont de bugetul disponbill și distrează-te la fiecare cursă!

Sursa foto: Pexels.com


Intră acum și în grupul de