Elemente de design din noile tendințe pe care le poți integra ușor în locuința ta


Intră acum și în grupul de

Dacă dorești să-ți amenajezi locuința și să îi oferi un aspect proaspăt, apelarea la elemente de design din cele mai recente tendințe este o modalitate excelentă de face asta. Astfel, spațiul tău tău de locuit va arăta modern și elegant, și vei adăuga, de asemenea, plus valoare proprietății tale. În rândurile următoare vei putea descoperi cinci elemente de design care sunt în prezent la modă și cum le poți integra cu ușurință în conceptul locuinței tale.

Iată câteva idei de design modern pe care le poți integra în conceptul casei tale!

1. Rigola pentru duș

Acest element de design inovator nu numai că adaugă o notă de eleganță băii tale, ci oferă și beneficii practice. Canalul de duș, cunoscut și sub numele de „rigolă de duș”, este o modalitate discretă și eficientă de a scurge apa, înlocuind scurgerile tradiționale de pardoseală. Designul său minimalist se îmbină perfect cu orice stil, oferind băii tale un aspect contemporan. Găsești astfel de produse pe shop-einstal.ro sau în magazinele fizice de bricolaj la secțiunea instalații și mobilier destinat băilor.

2. Corp Jolly

Un alt element de design la modă pe care îl poți încorpora, relativ ușor, în conceptul casei tale este un corp jolly. Această piesă de mobilier vine ca o prelungire a mobilierului clasic de bucătărie și te ajută la depozitarea sticlelor cu lichid pe care le folosești de zi cu zi în spațiul destinat gătirii: ulei, oțet, vin, etc.

3. Podea din microciment

Dacă vrei să-ți faci un upgrade la pardoseală, ia în considerare alegerea unei podele din microciment. Microcimentul este un material versatil care poate fi aplicat pe orice suprafață existentă, inclusiv beton, gresie sau lemn. Creează un finisaj neted și fără sudură, care este atât durabil, cât și ușor de întreținut. Cu gama sa largă de culori și finisaje, microcimentul poate adăuga o notă modernă și sofisticată oricărei camere din casa ta.

4. Duș walk-in

Spune adio perdelei de duș tradiționale și îmbrățișează eleganța unui duș walk-in. Un duș walk-in nu numai că arată futurist și elegant, dar oferă și o experiență mai sofisticată și mai accesibilă. Cu designul său deschis, un duș walk-in poate face ca baia ta să pară mai mare și mai luxoasă. Instalează panouri de sticlă sau o ușă fără ramă pentru a crea un aspect modern.

5. Cada de baie tip scoică ( shell)

Pentru o notă de lux și opulență, ia în considerare instalarea unei căzi de baie tip scoică (shell). Forma unică a unei căzi de baie de acest gen adaugă un sentiment de eleganță și sofisticare oricărui spațiu. Cu designul său ergonomic, o cadă de baie shell oferă o experiență de scăldat confortabilă și luxoasă.

Nu uita că este esențial să rămâi fidel propriului gust și preferințelor proprii atunci când încorporezi elemente de design în locuința ta. Experimentează cu diferite combinații și stiluri moderne pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine și familia ta.

Sursa foto: pexels.com.


Intră acum și în grupul de