GALERIE FOTO: Hervis, cunoscutul retailer de articole sportive, s-a deschis la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Galeria de retaileri sportivi din Iulius Mall Suceava a fost completată cu Hervis, magazinul unde vei găsi peste 40 de branduri internaționale, dar și articole de la mărci exclusive. Hervis oferă o gamă extinsă de produse pentru practicarea diferitelor sporturi precum alergarea, ciclismul, înotul și drumețiile, dar și pentru petrecerea timpului liber.

Hervis Sports este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de retail de articole sportive din Europa. Magazinul este situat la etajul 1 din Iulius Mall şi are o suprafață de aproximativ 800 mp. Aici, clienții vor găsi o gamă completă de produse ce cuprinde atât articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, cât și echipamente și accesorii necesare practicării unei game variate de sporturi. Hervis Sports își concentrează atenția asupra experienței de cumpărare adaptate nevoilor fiecăruia. Indiferent dacă vorbim despre drumeții montane, schiat sau alergat, la Hervis orice doritor de aventură se poate echipa complet.

Hervis Sports & Fashion este un retailer sportiv cu prezență la nivel național şi internaţional ce susține stilul de viață sănătos prin mișcare și încurajează publicul să includă în rutina zilnică activitatea fizică, pentru a se bucura de beneficiile pe care aceasta le oferă sănătății fizice și psihice. În felul acesta, brandul susține comunitățile din care face parte nu doar cu articole destinate sporturilor diverse, ci și cu servicii pentru întreținerea echipamentelor sportive, dar și cu informații și consiliere în vederea integrării sportului în rutina zilnică și atingerii obiectivelor propuse.

Hervis este prezent la nivel internațional și deține magazine în Austria, Cehia, Croația, România, Slovenia, Ungaria și Germania. Brandul este prezent, în România, începând cu anul 2007 și deține 52 de magazine.


Intră acum și în grupul de