3 secrete regale de aranjare și îngrijire a părului pe care orice bucovineancă ar trebui să le cunoască


Intră acum și în grupul de

       Nu este niciun secret că actuala Prințesa de Wales este un fashion icon al secolului în care trăim; Eleganța și naturalețea de care dă dovadă atunci când părăsește pragul palatului este ceea ce este definit drept „efectul Kate”: un glamour etalat cu bun gust în toate fotografiile din online și o imagine fără cusur care nu fac decât să stârnească reacții pozitive ale femeilor din toate colțurile lumii. Dincolo de ținutele impecabile, zâmbetul cald și atitudinea „easy-going”, Catherine este cunoscută și pentru părul ei castaniu, lucios și bogat. În cazul în care ești un fan al coafurilor ei, atunci, nu ezita să arunci o privire asupra informațiilor despre hairstyling din culisele regale.

 Află care sunt cele 3 secrete adoptate de prințesa de Wales pentru un păr strălucitor demn de invidiat:

  1. O dietă alimentară echilibrată

       Conform unei statistici din 2022, podoaba capilară a prințesei de Wales a însumat nu mai puțin de 11.000 de căutări lunare pe internet. Legătura dintre alimentație și sănătatea părului este una logică. Un păr sănătos și strălucitor este rezultatul unei diete echilibrate constituentă din proteine, oleaginoase, fructe și preparate sănătoase. Optează să îți îmbogățești dieta actuală cu favorite regale ca broccoli, spanac, ouă, nuci, pește, fasole, mazăre, năut, ovăz etc. Surse din interiorul căminului familiei de Wales vorbesc despre slăbiciunea lui Kate pentru terciul de ovăz (un super mic dejun plin de proteine, carbohidrați și fibre), spirulină, spanac și mâncăruri iuți, precum curry-ul indian.

  1. Coafarea părului: o adevărată artă

          Cu siguranță, după alegerea unei rochii perfecte, asortate pantofilor preferați, ai fost pusă în fața clasicei dileme privitoare la stilul de așezare a părului. În cazul în care nici ideile de coafuri de pe Google nu au putut să îți ofere acel boost de încredere dorit, este recomandată o „ședință de browsing” dedicată personalității feminine mondene admirate. Pe scurt, dacă dorești să obții un look asemănător cu cel al lui Kate Middleton, este indicat să achiziționezi o parte din produsele de îngrijire a părului îndrăgite și utilizate cu religiozitate de aceasta. Conform mai multor surse, Kate ar fi o fană a șamponului și balsamului brand-ului de lux parizian Kérastase, care o ajută în menținerea unui aspect mătăsos și sănătos al părului. Nu uita că întotdeauna un păr bine coafat și întreținut, alături de o ținută corespunzătoare, poate spune foarte multe despre tine atunci când ești invitată la un eveniment.

  1. Instrumente de hair styling de calitate

       Probabil ești familiarizată cu gama diversificată de instrumente de coafare pe bază de căldură (droturi, plăci de îndreptat părul, uscător de păr, perii electrice etc.) atât de apreciate sau de blamate de către tinerele creatoare de conținut din online. Instrumentele de styling sunt extrem de importante în scontarea rezultatului final. De aceea, un salon bine cotat este soluția ideală în cazul în care nu te pricepi la îmblânzirea șuvițelor tale rebele. Cu toate acestea, dacă ești o persoană cu un program aglomerat sau pur și simplu dornică de a deveni autodidactă în sfera de hairstyling, un prim pas pe care ar trebui să îl întreprinzi este acela de a-ți achiziționa primele instrumente profesionale sau semi-profesionale. Coafura cea mai populară a prințesei Kate, acel “blowout” plin de volum accentuat de niște bucle delicate, este fără dubii munca asiduă a unui stilist profesionist și a unor produse demne de statutul ei. James Pryce, hairstylist-ul din spatele coafurii prințesei, ne indică faptul că volumul este tot secretul din spatele look-ului. Pentru a recrea ideea de volum (de la rădăcina părului) trebuie să te folosești de un uscător de păr și de o perie ceramică de coafat: utilizează uscătorul pentru a elimina o parte din surplusul de apă din păr, fără a-l usca în profunzime. Apoi, secționează părul în șuvițe subțiri pe care le vei ondula cu ajutorul periei Dyson. Pe altex.ro, poți descoperi două tipuri diferite de uscătoare de păr Dyson  asemănătoare cu cele recomandate de Pryce și atât de apreciate de Kate. 

       În concluzie, alegerea unei coafuri care să te facă să strălucești nu este una dificilă! Modele atemporale ale modei și stilului clasic, precum prințesa Catherine a Marii Britanii, sunt un exemplu viu al unei eleganțe eterne care conferă o sursă de inspirație pentru mii de femei din întreaga lume, începând cu pași mărunți precum popularizarea unui mod de coafare sau o nouă culoare a părului.

Sursă foto: freepik.com


Intră acum și în grupul de