Vrei sa faci o schimbare în viața ta și nu știi de unde să începi? Află informații utile despre epilarea definitivă și scapă de părul neplăcut de pe corp pentru totdeauna!


Intră acum și în grupul de

Imagine de senivpetro pe Freepik.com

Epilarea definitivă a devenit una dintre cele mai populare soluții atunci când vine vorba de a scăpa de părul nedorit de pe tot corpul, pe termen lung sau chiar permanent. Prin urmare, cu ajutorul tehnologiile moderne și a medicilor dermatologi profesioniști, acest proces a devenit mult mai accesibil și mai eficient decât în trecut. Citește până la final acest articol pentru a descoperi câteva informații generale despre această tehnică inovatoare.

Iată 4 lucruri pe care trebuie să le știi despre epilarea definitivă:

1. Care este tehnologia folosită pentru o epilare definitivă reușită

În cadrul unei clinici medicale, epilarea definitivă se realizează cu ajutorul unor tehnologii avansate, un exemplu bun în acest sens fiind laserul Alexandrite, acesta fiind considerat de ultimă generație în acest domeniu. Mai mult, tehnica s-a făcut cunoscutăa fi cea mai fiabilă, sigură și rapidă metodă la ora actuală, când vine vorba de îndepărtarea părului. În plus, trebuie să știi că aceste aparate se folosesc și în scopuri medicale, cum ar fi pentru tratarea foliculitei, care se formează în urma firelor de păr de sub piele, aceasta putând cauza chiar și inflamații.

2. Cum acționează acest laser asupra firului de păr

Dacă te-ai săturat să apelezi laaparatul de ras la fiecare două sau trei zile, tehnologia îți sare în ajutor. Așadar, trebuie să știi că epilarea definitivă nu provoacă niciun fel de durere, ba mai mult, vei observa cum de la o ședință, la alta, firul de păr se subțiază și, în timp, chiar va dispărea. În plus, atunci când ajunge în dreptul rădăcinii, temperaturalaserului crește, pentru a-l putea elimina cât mai eficient, dar totodată, acesta are și un sistem de răcire performant, pentru a nu produce anumite leziuni în zona respectivă. Dacă vrei să știi mai multe lucruri legate de această procedură, poți accesa lineya.ro pentru mai multe detalii și pentru o eventuală programare, întrucât acolo vei găsi serviciile de care ai nevoie pentru a obține rezultatele la care visezi.

3. Câte ședințe trebuie să urmezi pentru rezultatul dorit

Mai mult, trebuie să știi că pentru a obține rezultatele dorite este recomandat sa faci între 6 și 8 ședințe la intervale de aproximativ 4, până la 8 săptămâni distanță între ele, în funcție de zona corpului unde dorești să aplici această metodă. Prin urmare, vei observa cum, în timp, creșterea părului se va reduce semnificativ.

4. Care sunt beneficiile aduse de epilarea definitivă

Nu în ultimul rând, chiar dacă, la prima vedere, această procedură pare costisitoare, trebuie să iei în calcul faptul că odată ce ai terminat pachetul de tratament, rezultatele obținute în urma ședințelor vor ține o lungă perioadă de timp – astfel, vei scăpa de cheltuit bani pe aparate de ras sau vei fi scutit de timpul pierdut la saloane pentru epilarea cu ceară, odată la câteva săptămâni. În plus, în urma acestor sesiuni, nu vei avea parte iritații neplăcute,așa cum se întâmplă la tehnicile clasice.

În concluzie, epilarea definitivă este o opțiune perfectă pentru tine, dacă dorești să scapi de stresul săptămânal al surplusului de păr din anumite zone ale corpului. Așadar, cu ajutorul tehnologiei avansate, dar și cu a celui oferit de medicii dermatologi, acest proces îți poate aduce rezultate sigure și satisfăcătoare pe termen lung. Te-ai hotărât să mergi și tu la o clinică specializată în acest sens?


Intră acum și în grupul de