Ești pe punctul de a pleca din țară și nu știi unde să-ți lași mașina personală? Tot ce trebuie să știi despre parcarea în Otopeni


Intră acum și în grupul de

Poză de Pixabay pe Pexels.com

Când vine momentul să pleci din țară pentru câteva zile sau săptămâni, într-o vacanță mult așteptată, acesta este, fără doar și poate, cel mai palpitant și așteptat lucru din acea perioadă. Totuși, apare o mică problemă care îți poate da bătăi de cap și, anume, faptul că nu știi unde să-ți lași mașina personală, pentru a fi în siguranță pe tot parcursul deplasării tale. În rândurile de mai jos, îți vom vorbi despre un loc de parcare special amenajat pentru persoanele care doresc să călătorească, dar care vor să-și supravegheze și autovehiculul non stop, pentru a fi cât mai liniștite în ceea ce privește siguranța acesteia. Dacă și tu te regăsești aici, rândurile de mai jos sunt pentru tine.

Iată ce servicii îți poate oferi parcarea în Otopeni, cât timp tu ești plecat din țară:

1. Are o capacitatea mare de locuri

În primul rând, trebuie să știi că acest spațiu are o capacitate de 1000 de locuri de parcare. De asemenea, beneficiezi de transport gratuit de la Aeroportul Henri Coandă, la parcarea Otopeni în doar 10 minute, iar, astfel, economisești din timpul tău, dar ai parte și de un transfer rapid și fără griji între cele două locații.

2. Primești reducere, dacă îndeplinești anumite criterii

Încă un plus pe care îl are această locație este faptul că poți achita atât cash, la fața locului, cât și online, cu cardul. Așadar, dacă alegi ultima variantă de plată, parcarea Otopeni îți oferă 10% reducere chiar în acel moment. Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest subiect, poți accesa park4fly.ro și acolo vei găsi și informații legate de prelungirea perioadei de ședere. Prin urmare, dacă intervine ceva și nu te poți întoarce în țară atunci când este termenul limită stabilit, îți poți prelungi durata de staționare, iar după 30 de zile de stat în acest loc, beneficiezi de un discount generos care, cu siguranță, te va satisface.

3. Îți pune la dispoziție supraveghere video

De asemenea, trebuie să mai știi că o locație de acest gen îți mai oferă și supraveghere video 24 din 24h, iar dacă vrei să te mai uiți din când în când la starea autovehiculului tău, ai acces online la acest lucru, la orice oră din zi. Mai mult, în cazul în care nu poți folosi internetul într-un moment anume, poți apela la serviciile telefonice pe care, la fel, le ai la dispoziție non stop.

4. Beneficiezi de o spălătorie auto

Nu în ultimul rând, în cazul în care ai plecat pe grabă în călătoria ta și mașina este murdară, dar îți dorești să o găsești spălată, poți bifa acest lucru în momentul în care faci rezervarea. În plus, dacă  omiți să optezi pentru  acest lucru, în cazul programării în mediul online, atunci poți să soliciți acest serviciu suplimentar unui operator, în momentul în care ajungi la locație. Prin urmare, când te vei întoarce din călătorie, autovehiculul tău va fi curat și pregătit de plecare.

În concluzie, dacă nu ai unde să-ți lași mașina atunci când trebuie să pleci din țară, cea mai bună soluție este să apelezi la parcările special amenajate pentru așa ceva. Ce părere ai despre toate serviciile puse la dispoziție de cei de la Otopeni?


Intră acum și în grupul de