Botezatu si presupusul sau fiu au fost la femei impreuna!


Intră acum și în grupul de

Cătălin Botezatu a acceptat să vorbească în premieră despre relaţia cu presupusul său fiu, fotomodelul Andrei Iordache, în revista OK!

De când ştii de Andrei?

Nu ştiu dacă se poate spune că ştii dintr-un moment sau altul. Pot să spun că simţi asta. Poate că e o întâmplare momentul în care afli.

Deci e unul oarecare. Ţi-am spus, e un subiect delicat şi profund. Greu de spus în cuvinte. E un subiect emoţional. Ţine de sentimente.

Sentimentele sunt corzi care vibrează când le atingi. De aceea, apariţia aceasta e prima şi ultima. Pentru că e sensibil de discutat. Şi pentru că nu vrem să facem să sufere pe nimeni. Mă gândesc la familii aici.

Cum ţi-o aduci aminte pe mama lui Andrei, când ai cunoscut-o?

Mama lui era poate cea mai frumoasă femeie din CCPI, din Apaca, unde eu am început ca model.

Era reduta cea mai de necucerit. Era acea femeie aproape inabordabilă, care afişa o demnitate exagerată.

Fiind un pic mai mare ca mine şi ca ceilalţi manechini, era pe un piedestal din start. Inaccesibilă. Era o femeie cu un puternic statut social, soţia unuia dintre fotbaliştii celebri ai momentului. Avea tot ce-şi dorea.

La un moment dat, v-aţi întâlnit fără ca Andrei cel puţin să ştie că-i eşti tată.

Pe Andrei îl cunosc de când era mic. Întâmplarea făcea ca pe vremea aia să-i vizitez familia şi-l ştiu. A fost apoi o perioadă mai mare în care am dispărut reciproc din peisajul celuilalt.

Acum mama lui mi-a cerut să-l văd. E delicat. Primul contact recent a fost la rugămintea ei. L-a trimis la mine să-l văd. Mi-a zis: „Andrei a crescut mare. E un băiat frumos ca tine. Întâlneşte-te cu el şi zi-mi dacă poţi să faci ceva pentru el”.

Am întrebat în ce sens şi mi-a răspuns că să-l iau sub aripa mea în modelling. Că n-o să-mi pară rău. Poate că singurele cuvinte care au avut un ecou au fost: „Poartă-te cu el ca şi cum ar fi copilul tău”.

Eu am zis că e firesc. Că ne cunoaştem de atâta timp. Am încercat să fim prieteni. Prietenie dusă către extrem. Am mers împreună la fete.

Mai multe detalii, în noul număr al revistei OK! Magazine.

Sursa: Click.ro


Intră acum și în grupul de