Oana Mizil şi Marian Vanghelie: „Ne casatorim!”


Intră acum și în grupul de

Oana Niculescu Mizil este în culmea fericirii de când toată lumea a aflat că ea este îndrăgostită de Vanghelie şi a declarat pentru ziarul Naţional că vrea să se mărite cu el.

“Ne căsătorim”, a spus social-democrata.

“Nu ne-am ascuns niciodată, pentru că nu aveam de ce să ne ascundem. Suntem nişte oameni liberi care s-au îndrăgostit unul de celalălt. Consideram doar că trebuie sa fim discreti atunci cand vine vorba de viata personala. Din respect pentru opinia publica, nu ni se pare normal sa facem parada cu relatia noastra”, a afirmat Oana Mizil.

“Este un om onest, ferm si de cuvant, ceea ce-l face sa semene foarte mult cu bunicul meu (Paul Niculescu Mizil – n.r). Cu Marian pot sa discut deschis indiferent ce problema as avea, ca este personala sau politica. A fost alaturi de mine in momentele grele si asta m-a facut sa-l iubesc”, a mai spus Oana Niculescu Mizil.

La randul sau, Marian Vanghelie a explicat ca nici el, nici Oana nu pot fi acuzati că şi-au înşelat soţii.

“Eu si sotia mea ne-am despartit de mai bine de un an. Am stabilit ca relatia trebuie sa existe doar pentru educatia copilului (Alexandru, 18 ani – n.r)”, a declarat Vanghelie.

Sursa: Click.ro


Intră acum și în grupul de