Acasă Monden Suceveanca Alina Vacariu a innebunit tot Internetul cu formele sale!

Suceveanca Alina Vacariu a innebunit tot Internetul cu formele sale!


Intră acum și în grupul de

[gallery columns=”4″ link=”file” ids=”14189, 14190, 14191, 14192″ limit=”1″ wraptag=”div” navwraptag=”div” cellclass=”smd_slimbox” navclass=”smd_slimbox_nav” prevlabel=”« inapoi” nextlabel=”inainte »” />În ţară, nu este un nume de sonoritatea Monicăi Columbeanu. În străinătate, însă, românca Alina Văcariu (27 de ani) este una dintre cele mai apreciate fotomodele şi se învârte numai printre greii fashion-ului.

Senzualitatea şi expresivitatea ei i-au atras porecla de “zeiţa internetului”, pentru că pictorialele sale sunt un succes instant în spaţiul virtual şi fac vizualizări cu duiumul. Născută în Suceava, Alina Văcariu a fost desemnată “Modelul anului 1998”. La vremea aceea avea doar 14 ani.



Pe urmă au venit ofertele de la marile agenţii ale lumii, iar Alina a plecat din România. A făcut pictoriale pentru cele mai cunoscute branduri de lenjerie intimă, a apărut în nenumărate reclame, inclusiv pentru Time Warner Cable, a pozat în cele mai prestigioase reviste şi, în 2005, a primit un rol în filmul “Death of a dynasty”. În 2010, Alina s-a măritat la New York cu Marius Florea, un afacerist sucevean.

Sursa: Cancan.ro


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version