Suceveanca de la NEXT TOP MODEL face DEZVALUIRI INCREDIBILE despre viata ei in centrul de plasament!


Intră acum și în grupul de

Sânziana, frumoasa suceveancă care a şocat juriul Next Top Model la preselecţii cu o poveste de viaţă cutremurătoare, rupe tăcerea. Potrivit Libertatea.ro, ajunsă în cadrul competiţiei, concurenta a preferat să nu vorbească despre trecutul ei, însă joia aceasta, pentru prima dată, le va mărturisi câtorva dintre colege cum a decurs viaţa într-un centru de plasament din Suceava. Suma de bani cu care trebuia să supravieţuiască a lăsat toată lumea mută de uimire, scrie libertatea.ro

Este extrem de frumoasă, a intrat într-o competiţie care ar putea deveni o rampă de lansare incredibilă şi poate, peste câţiva ani, va face turul lumii în showuri de modă. Sânziana şi-a dorit foarte mult să poată construi pe cont propriu o carieră de succes şi face deja primii paşi în acest sens. Trecutul ei dramatic i-a şocat însă pe juraţii Next Top Model.

Potrivit aceleiaşi surse, la preselecţii, Sânziana le-a povestit că a locuit cu mama până la 9 ani, iar după această vârstă a ajuns în centrul de plasament alături de fratele ei. Mama ei era cercetată penal pentru crimă. Deşi înfăptuise acea crimă, mama Sânzianei nu a fost închisă, dovedindu-se că avea probleme psihice. Tânăra a trebuit să înveţe să se descurce pe cont propriu. Deşi a încercat să ţină secret acest lucru în competiţie, Sânziana va face însă dezvăluiri incredibile în faţa camerelor de filmat.

“Nu mi se pare normal să mi se pună o etichetă pentru că sunt de acolo. Până la urmă, sunt aici ca şi celelalte fete cu un anumit scop şi o anumită dorinţă”, a motivat Sânziana decizia de a ţine secret trecutul ei.

Le-a povestit însă fetelor că a locuit în trei centre de plasament, cum a trăit acolo şi întrebată de una dintre concurente ce bani primea, Sânziana le-a şocat încă o dată pe colegele ei.

“Singurii bani pe care-i aveam, pe care îi primim şi acum, sunt o dată la trei luni, adică de patru ori pe an. Cam ce sumă credeţi? Nici măcar un milion. Doar 84 de lei la trei luni”, a povestit Sânziana.

Conform libertatea.ro, cu toate că au fost impresionate de povestea ei, o parte din fete au făcut însă o coaliţie împotriva Sânzianei. Ce s-a întâmplat şi care sunt nemulţumirile concurentelor, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20.30, la Next Top Model.

Sursa foto: Libertatea.ro


Intră acum și în grupul de