Suceveanca Dayah Mari face dezvaluiri despre secretele frumusetii ei


Intră acum și în grupul de

Cantareata Maria Andreea Vârlan, cunoscută după numele de scenă Dayah Mari, a dezvaluit cateva trucuri la care apeleaza pentru a-si pastra cat mai bine frumusetea. Suceveanca a declarat pentru site-ul imagineamea.info ca se spala pe fata cu apa minerala, pentru a inlatura oboseala acumulata in timpul noptilor nedormite.

Pentru ca parul sa-i fie mereu stralucitor si sa creasca frumos, o data pe luna, artista aplica ulei de masline, iar buzele şi le hidrateaza cu crema de galbenele. Dayah Mari a dezvăluit faptul că atunci când vine vorba de silueta sa, nu îşi face probleme şi nu este adepta regimurilor alimentare. “Mananc putin si des, mananc cu masura, oricat de buna ar fi mancarea. Din fericire, nu am probleme cu ingrasatul. Dansez foarte mult asa ca nici nu ar avea cand sa se depuna. Nu am urmat niciodata o dieta si nici nu am de gand. Am avut niste probleme medicale din cauza carora a trebuit sa tin regim si a fost groaznic,  dar in general, sunt gurmanda, imi place sa mananc. Bineinteles ca nu mananc decat ce stiu ca imi face bine. Este foarte important sa stii cand sa te opresti si sa mananci echilibrat”, a declarat Dayah Mari pentru imagineamea.info.

Andreea Varlan

Potrivit publicatiei citate, pe plan profesional, suceveanca isi doreste un 2013 incarcat in evenimente. “Sa dea Domnul sa fie un an incarcat! Incep anul cu o piesa facuta pentru Spania, va fi o colaborare cu un DJ de acolo, iar de saptamana viitoare, ne apucam de treaba pentru noul single”, a spus cantareata.

Pentru a le raspunde si altor curiozitati, artista isi invita fanii pe pagina personala de facebook – https://www.facebook.com/DayahMariOfficial

 


Intră acum și în grupul de