Andreea Marin confirma ca pleaca din tara. Vezi ce anunt a facut


Intră acum și în grupul de

Andreea Marin Bănică este cu adevărat hotărâtă să facă schimbări radicale în viața ei. După ce a anunțat pe Facebook că va divorța de Ștefan Bănică, vedeta a decis să renunțe și la funcția de director editorial al revistei Business Woman.

Potrivit Libertatea.ro, Andreea Marin Bănică și-a anunțat cititorii, printr-un editorial extrem de emoționant publicat în Business Woman, că va renunța la funcția de director editorial. Vedeta spune că simte că a venit momentul unei schimbări radicale în viața ei, când i se oferă oportunității ce nu pot fi refuzate. „Dragele mele, nu o singură dată în cei 20 de ani de când trăiesc pe picioarele mele – căci mi-am început aventura când aveam 18 ani – spun „punct, e timpul schimbării”. Există ceva în mine ce ţine de intuiţie, de simţul momentului când e oportună o mişcare radicală, pentru că ştiu că mă aşteaptă un tren în care nu e chip să nu urc”, scrie Andreea Marin Bănică.

andreea marin

Sursa citată precizează că tot în cadrul aceluiași editorial, „Zâna” confirmă faptul că intenționează să se stabilească peste hotare. „Vă mulţumesc şi mă alătur vouă, de cealaltă parte a baricadei: rămân cititoare fidelă Business Woman. Uneori, însă, voi reveni în calitate de corespondent pentru evenimente speciale ce au loc mai cu seamă peste hotare, aducându-vă informaţii inedite”, dezvăluie Andreea Marin Bănică.

Andreea Marin și Ștefan Bănică s-au căsătorit în mare secret, în SUA, în anul 2006, după o relaţie de peste doi ani. Povestea lor de dragoste a devenit mai frumoasă când, în 2007, „Zâna” i-a dăruit soțului ei o fetiță, pe nume Violeta. Din păcate însă, după 7 ani de mariaj, cei doi au decis să divorțeze, mai arată Libertatea.ro.


Intră acum și în grupul de