“Mirii anului”, “Bebelusa” Oana si tenorul sucevean Florin Budnaru se pregatesc de nunta


Intră acum și în grupul de

Consideraţi a fi “Mirii anului 2013”, Oana Ioniţă şi iubitul său, suceveanul Florin Budnaru, au fost invitaţi speciali la CANCAN TV, unde au povestit cum e să iubeşti şi să ai şansa de a cunoaşte sufletul pereche. Potrivit publicaţiei Cancan.ro, Oana Ioniţă a găsit iubirea alături de tenorul Florin Budnaru, cel care i-a devenit iubit, îi va fi soţ, dar şi tată pentru fetiţa ei, Isabel, pe care “Bebeluşa” o are cu un spaniol.

“Ne-am îndrăgostit, ne iubim, ideea căsătoriei vine de la sine. Se mai iubesc oamenii pe lumea asta. El m-a văzut acum 10 ani prima oară, pe holurile de la Operă, unde eram balerină”, a explicat Oana în direct la emisiunea CANCAN TV.

“Sunt foarte fericit, m-am obişnuit ca Oana să îşi declare iubirea în fiecare zi, o fac şi eu. Pentru mine, ea va rămâne mereu prim-balerină”, a complimentat-o Florin pe frumoasa “Bebeluşă”.

Până şi soacra e de acord că ei se potrivesc perfect. “Trec foarte rar pe acasă, au treburile lor. Eu sunt cu Isabel mereu, dar sunt doi copii la care nu am ce să le reproşez”, a spus prin telefon Georgeta, mama Oanei.

Potrivit Cancan.ro, Isabel îi spune deja “tati” lui Florin şi au secretele lor: “Mă trezeşte de dimineaţă, de la 7”, a dezvăluit tenorul.

Cei doi se vor căsători în câteva luni, dar sunt foarte secretoşi când vine vorba de nuntă. “Am două oferte pentru rochii. Probabil voi avea două rochii, una pentru căsătoria civilă, una pentru cea religioasă, dar nu vă dezvălui detalii, din superstiţie. Nu m-am visat niciodată mireasă, până acum”, a explicat viitoarea mireasă, mai scrie sursa citată.

Oana Bebelusa si Florin Budnaru

 


Intră acum și în grupul de