Senatoarea Vasilica Steliana Miron, fan declarat al echipei STEAUA Bucuresti


Intră acum și în grupul de

Senatorul PPDD de Suceava, Vasilica Steliana Miron, s-a aflat, joi seară, în tribunele Naţional Arena, la meciul dintre Steaua Bucureşti şi Ajax Amsterdam. Frumoasa politiciană a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie cu ea surprinsă în timpul desfăşurării partidei de fotbal.

vasilica steliana miron„Sunt suporter Steaua încă din copilărie. La meciul de joi seară, am purtat un tricou personalizat cu însemnele clubului, pe spatele acestuia fiind inscripţionat numele meu. Tricoul l-am primit în dar de ziua mea, la începutul acestei săptămâni. Meciul a fost unul extraordinar, iar reprezentaţia jucătorilor la fel. Sincer, mă aşteptam la un joc reuşit, dar nu şi la calificare. Am stat până la finalul partidei”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, parlamentarul sucevean. Aceasta a dezvăluit şi faptul că jucătorul său preferat este fundaşul formaţiei Steaua Bucureşti, Vlad Chiricheş.

Steliana Miron a mai precizat că a urmărit meciul de la tribuna oficială, alături de finanţatorul Stelei, Gigi Becali, dar şi de alte nume sonore din fotbalul românesc – Gică Hagi, Anghel Iordănescu, Giovani Becali ş.a., pe care a spus că îi cunoaşte personal de mai mult timp.

Senatorul PPDD a mai dezvăluit că încă din studenţie obişnuia să ia parte la meciurile de pe stadionul Ghencea, dar şi de pe Ştefan cel Mare, acolo unde intrarea era liberă.

 Steaua s-a calificat, joi seară, în optimile de finală ale EUROPA LEAGUE, după ce a eliminat-o pe Ajax Amsterdam, scor 2-0 şi 4-2 la loviturile de departajare în manşa a doua din 16-imile de finală (0-2 în tur). În optimi, Steaua va juca împotriva lui Chelsea, deţinătoarea UEFA Champions League.


Intră acum și în grupul de