Suceveanca Diana Caldararu a intrat in marea finala de la Romanii au Talent


Intră acum și în grupul de

Diana CaldararuVoturile publicului au trimis-o pe talentata suceveanca Diana Caldararu, in marea finala ROMANII AU TALENT, ea ocupand locul al doilea în topul preferinţelor lui. Diana a impresionat, potrivit Andrei, prin lejeritatea cu care reuseste sa cante si sa interpreteze melodii grele, iar Mihai Petre a fost surprins de emotia autentica pe care fata o traieste in timpul actului artistic, dar si de emoţia pe care reuseste sa o transmita juriului, scrie gandul.info

Potrivit sursei citate, Andi a spus ca Diana pare sa nu faca niciun efort atunci cand canta, pentru că ea doar exprima ceea ce simte, iar totul ii vine cu usurinta din interior. Diana Caldararu a oferit un moment plin de sensibilitate si emotie, iar glasul si interpretarea sa speciala au facut-o sa se afle pe locul al doilea in topul preferintelor publicului, in urma numarului de voturi.

Precizam ca Diana Caldararu este eleva in clasa a VIII-a la Scoala Gimnaziala nr. 1 din Gura Humorului si canta de la varsta de patru ani, castigand pana acum numeroase premii la concursurile de interpretare, atat cu vocea ei unica, cat şi la pian.


Intră acum și în grupul de