Suceveanca Diana Caldararu a intrat in marea finala de la Romanii au Talent

Diana CaldararuVoturile publicului au trimis-o pe talentata suceveanca Diana Caldararu, in marea finala ROMANII AU TALENT, ea ocupand locul al doilea în topul preferinţelor lui. Diana a impresionat, potrivit Andrei, prin lejeritatea cu care reuseste sa cante si sa interpreteze melodii grele, iar Mihai Petre a fost surprins de emotia autentica pe care fata o traieste in timpul actului artistic, dar si de emoţia pe care reuseste sa o transmita juriului, scrie gandul.info

Potrivit sursei citate, Andi a spus ca Diana pare sa nu faca niciun efort atunci cand canta, pentru că ea doar exprima ceea ce simte, iar totul ii vine cu usurinta din interior. Diana Caldararu a oferit un moment plin de sensibilitate si emotie, iar glasul si interpretarea sa speciala au facut-o sa se afle pe locul al doilea in topul preferintelor publicului, in urma numarului de voturi.

Precizam ca Diana Caldararu este eleva in clasa a VIII-a la Scoala Gimnaziala nr. 1 din Gura Humorului si canta de la varsta de patru ani, castigand pana acum numeroase premii la concursurile de interpretare, atat cu vocea ei unica, cat şi la pian.