Au fost desemnati castigatorii campaniei „Ia-ti biletul de vacanta!”, desfasurata la SCS Suceava


Intră acum și în grupul de

Catigator Marele Premiu,  Reprezentanta SCS, Reprezentant Agentie Seven TravelShopping City Suceava şi-a desemnat câştigătorii marilor premii puse în joc în cadrul campaniei “Ia-ţi biletul de vacanţă!”, desfăşurată în perioada 15 iulie – 11 august 2013, informează într-un comunicat de presă, reprezentanții complexului comercial.

Potrivit sursei citate, trei dintre clienţii centrului comercial au extras taloanele norocoase care le-au asigurat fie un sejur de vis în Turcia, oferit de Seven Travel, fie câte un weekend de relaxare la Pensiunea Voroneţ Residence.

Fericiţii câştigători sunt: Ciprian Burlacu, 35 de ani, Botoşani – sejur all inclusive pentru două persoane în Turcia oferit de Agenţia Seeven Travel; Odorica Hartup, 44 de ani, Suceava – weekend pentru două persoane la Pensiunea Voroneţ Residence; Alexandru Huţanu, 21 de ani, Suceava – weekend pentru două persoane la Pensiunea Voroneţ Residence.

Pe durata campaniei s-au acordat peste 2.000 de premii instant, constând în ochelari de soare, mini genți frigorifice, evantaie, saltele și rogojini pentru plajă, precum și produse Avon. Totodată, câştigătorii au avut şansa de a-şi umple geamantanul de vacanţă cu o minge de plajă sau cu un zmeu câștigat în cadrul campaniei. Fidelitatea clienţilor a fost răsplătită şi cu vouchere cadou puse în joc de magazinele partenere din centrul comercial: B&B Collection și Plusoptic – vouchere de 50 de lei, Splend`or – vouchere în valoare de 150 de lei, Villarte – vouchere de 25 de lei reducere la gama de porțelan și Centrofarm – vouchere în valoare de 30 de lei.

În document se mai arată că, pentru a putea beneficia de premiile puse în joc în cadrul campaniei ”Ia-ți biletul de vacanță!”, clienții au făcut cumpărături de minimum 100 lei sau 150 de lei de la oricare din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava și s-au prezentat la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a extrage un talon răzuibil.

Agenţia de Turism Seven Travel este nouă pe piaţa turismului din Suceava, dar datorită parteneriatelor pe care le deţine cu cei mai mari tour-operatori din ţară oferă cele mai bune destinaţii de vacanţă la tarife favorabile. Seven Travel face parte dintr-un lanţ de agenţii din Bacău şi promovează un turism de calitate răspunzând necesităţilor şi exigenţelor clienţilor prin servicii la standarde internaţionale.

Pensiunea Voroneţ Residence vă oferă premisele unui sejur de neuitat fiind amplasată într-un cadru natural de excepţie şi învăluită de frumuseţea Obcinelor Bucovinei. Prin felul în care a fost concepută, Voroneţ Residence este capabilă să asigure confortul la cele mai înalte standarde.

Prin tot ceea ce oferă, Shopping City Suceava îşi propune să îmbunătăţească stilul de viaţă al locuitorilor, prin orientarea obiceiurilor de consum către produse şi servicii de calitate, atât prin intermediul magazinelor pe care le găzduieşte, cât şi prin facilităţile adiţionale oferite şi evenimentele pe care le organizează.


Intră acum și în grupul de