Margareta Clipa a batut mar o soprana!


Intră acum și în grupul de

Margareta ClipaA uitat pentru o secundă de bunele maniere şi, la supărare, interpreta de muzică populară Margareta Clipa a luat-o la palme pe Herna Săndulean, soprana Ansamblului Artistic “Ciprian Porumbescu” din Suceava, care îndeplinea la acel eveniment şi funcţia de secretar muzical. Motivul? Victima i-a plasat pe scenă, în timpul concertului, câţiva dansatori şcoliţi de ea, deşi Margareta a precizat că nu are nevoie, scrie Libertatea.ro.

“Artistei i-a sărit ţandăra la spectacolul folcloric susţinut la manifestările dedicate Zilelor Sucevei, când Margareta Clipa s-a trezit pe scenă şi cu câţiva dansatori de muzică populară, deşi a refuzat din start ideea”, au povestit surse apropiate cântăreţei.

Supărată foc că nu este pentru prima oară când i se pun în scenă dansatori şcoliţi în particular de soprană, artista a luat-o la palme pe Herna Săndulean. Agresiunea a fost destul de serioasă, dacă e să ţinem cont că soprana a avut nevoie de câteva zile de spitalizare.

Potrivit sursei citate, victima vrea să o dea în judecată pe artistă. Leziunile s-au mai vindecat, cu excepţia globului ocular, pacienta marca VIP având nevoie în viitorul apropiat de o intervenţie chirurgicală la o clinică de specialitate din Iaşi.


Intră acum și în grupul de