Stela Popescu sare in apararea lui Alexandru Arsinel


Intră acum și în grupul de

Stela PopescuNici bine n-a ieşit din spital, după ce a suferit un transplant de rinichi, că acum are un nou motiv de supărare! Actorul Alexandru Arşinel (74 de ani) s-a trezit luat în colimator de preşedintele Asociaţiei “Claudia Safta”, care a anunţat că va depune la Parchet o plângere împotriva actorului.

Libertatea.ro scrie că data depunerii plângerii nu e una întâmplătoare, deoarece pe data de 27 septembrie se împlineşte un an de la moartea Adinei Bleotu, tânăra care a încetat din viaţă la doar 19 ani, după ce a aşteptat mai bine de nouă ani să beneficieze de un transplant de rinichi.

Vestea că Alexandru Arşinel a fost programat pentru o operaţie de transplant renal după doar trei zile de aşteptare l-a intrigat pe Emanuel Ungureanu, care este chitit să facă o anchetă în acest caz. Cea mai bună prietenă şi colegă de-o viaţă cu Arşinel, actriţa Stela Popescu (77 de ani), s-a arătat dezgustată de gestul lui Ungureanu.

“N-am cum să comentez aşa ceva, este o mârşăvie! O mârşăvie fără margini. Cine face asta spune totul despre caracterul lui. Nu am citit ziarele, nu sunt la curent cu scandalul. Cu Alexandru nu am mai vorbit de câteva zile, am zis să-l las să se odihnească. Dar ce, vrea să-i ia rinichiul înapoi? Ce speră să obţină dacă se duce la Parchet? E un gest incalificabil”, a declarat, revoltată, Stela Popescu.


Intră acum și în grupul de