Fiul regretatei ANCA PARGHEL, indragostit de una dintre cele mai indragite cantarete ale momentului

Ciprian ParghelDupă ce s-a iubit în urmă cu 17 ani cu Ozana Barabancea (44 de ani), cea care, de altfel, l-a şi iniţiat în tainele amorului, Ciprian Parghel (36 de ani), fiul cel mare al regretatei soliste Anca Parghel, suceveancă la origine, e din nou îndrăgostit. Coincidenţă sau nu, Irina Sârbu (30 de ani), femeia care i-a cucerit inima, este, la fel ca şi mama lui, solistă de muzică de jazz, scrie libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, artistul, care cântă la contrabas, este, se pare, atras de fostele eleve ale mamei sale, pentru că şi Ozana Barabancea, dar şi Irina Sârbu au luat lecţii de canto cu Anca Parghel, solista care a încetat din viaţă în urmă cu doi ani.

Şi dacă de prima Anca n-a fost prea încântată, pe motiv că era mai mare cu 8 ani decât Ciprian, pe Irina a îndrăgit-o mereu: “Este adevărat că suntem împreună şi avem o relaţie. Este prematur să vorbim despre căsătorie, deocamdată ne-am mutat împreună. Eu mă ştiu de multă vreme cu Irina, am cântat de multe ori pe aceeaşi scenă, însă relaţia noastră a început recent, de câteva luni. Avem, în primul rând, un lucru în comun care ne leagă, muzica, şi apoi ţin la Irina pentru că este un om deosebit. Sunt convins că mama e fericită, acolo, în Ceruri, că suntem împreună”, a declarat Ciprian Parghel.

Anca Parghel