Vezi ce spune suceveanca Madalina Anea despre personajul sau din telenovela „Ingeri pierduti”!


Intră acum și în grupul de

Suceveanca Mădălina Anea (foto) vorbeşte pe blogul său despre personajul pe care îl interpretează în telenovela „Ingeri pierduti”. „Ana este primul meu rol într-un proiect de televiziune. Sunt foarte atașată de ea, pentru că la acest personaj am lucrat cel mai mult timp. Am vorbit de multe ori despre ea, despre personalitatea ei, despre forța interioară ce o caracterizează, despre ea în telenovela << Îngeri pierduți >> . Dar n-am vorbit niciodată despre Ana mea, adolescenta de 19 ani care le-a avut ca sursă de inspirație pe sutele de adolescente pe care le-am urmărit timp de săptămâni, pe stradă, în autobuz, în parc, la terasă… Am studiat adolescența pură, pentru că am uitat un pic cum e și nu voiam să ratez tocmai acest aspect la Ana: copilăria, ultima sută. De multe ori am fost surprinsă de acest personaj, o femeie-copil care a acționat mai bine decât mă așteptam în multe situații dificile și mi-a dat multe lecții. Ana mea, o prințesă contemporană, o prințesă Disney care luptă și se revoltă, suferă și iubește, nu-și încalcă principiile și, deși se îndrăgostește iremediabil de prințul ei, nu uită de visele și idealurile ei”, a scris Mădălina Anea într-una din postările de pe blogul personal.

Tânăra actriţă este protagonista noii telenovele „Îngeri pierduţi” difuzată de postul ACASA TV. Frumoasa suceveancă joacă rolul principal alături de actorul Paul Diaconescu, dar şi de cunoscuţii Diana Dumitrescu şi Ioan Isaiu.

Reamintim că Mădălina Anea a urmat cursurile Şcolii Gimnaziale Nr.9 şi ale Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava (în anul 2006), secţia romană-engleză, iar în anul 2009, a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti.

Sursa foto: madalina.anea.ro


Intră acum și în grupul de