Luptatorul sucevean “Pitbull” Ionut Atodiresei, IN LACRIMI, la televizor!


Intră acum și în grupul de

Ionut AtodireseiIonuţ Atodiresei, sucevean la origine, din Fălticeni, s-a căsătorit de curând, însă la petrecerea de nuntă soacra lui l-a pus în câteva situaţii dificile.

Libertatea.ro scrie că după ce mama soţiei lui, Anda Ghiţă, a apărut la televizor şi a vorbit despre momentele care au deranjat-o, printre acestea fiind şi episodul prinderii buchetului în care s-a „contrat” cu bunica lui Ionuţ, a venit rândul mamei pugilistului să vorbească.

„Mama are 79 de ani, este o femeie simplă, de la ţară. Sunt mândră că sunt fiica ei, pentru că mama ne-a crescut cu multe sacrificii. Nu îmi este ruşine cu ea că are batic pe cap, părul alb şi mâinile răsucite de muncă. Mulţumesc, mamă, pentru ceea ce ai făcut pentru noi”, a intervenit Antonica Atodiresei, deranjată de apelativul „babă” cu care a fost „gratulată” mama ei de către soacra lui Ionuţ.

Momentul a  fost unul deosebit de emoţionant, iar temutul Pitbull nu şi-a putut opri lacrimile. „Nu îmi este ruşine. Sunt om! M-a emoţionat mama. M-a emoţionat când a vorbit despre bunica mea, când îi mulţumea bunicii. Oricine ar fi fost emoţionat să audă lucrurile frumoase pe care ea le-a spus”, a spus Ionuţ.

Sursa citată arată că lucrurile se pare că au degenerat puţin după nuntă, în familie existând acum oareşce tensiune. „Din păcate, nu a existat o discuţie cu părinţii mei după nuntă, nici a doua zi, nici a treia. Ei nu au vrut să discute, iar noi am zis să luăm o pauză”, a completat Oana, soţia lui.


Intră acum și în grupul de