Un celebru sucevean si sotia sa s-ar fi inscris intr-o secta care interzice finalizarea actului sexual


Intră acum și în grupul de

AtodireseiRecent, publicatia cancan.ro a publicat o stire bomba, prin care sustine ca luptatorul Ionut Atodiresei, alias Pitbull, sucevean la origine, si sotia sa, Oana, ar avea o optiune sexuala prea putin cunoscuta in Romania, dar practicata de multi in strainatate.

Sursa citata detine informatii cum ca Oana si Ionut au aderat la o secta care interzice finalizarea actului sexual, cunoscuta sub numele de gnoza. Se pare ca cei doi sunt practicanti activi si ca frecventeaza cursurile de initiere cu sfintenie, respectiv o data pe saptamana, pentru asta fiind nevoiti sa se deplaseze la Ploiesti. Din sursele publicatiei amintite, Atodiresei ar fi un mai vechi practicant al acestui stil de a face amor, acesta fiind cel care a initiat-o si pe sotia lui, in aceasta tehnica.

Ce este gnoza?

Modul in care percep cei care au aderat la gnoza actul sexual este complet impotriva procrearii. Mai precis, actul sexual are drept scop “transmutarea energiilor sexuale catre creier”, iar asta se intampla numai in conditiile in care ambii parteneri se abtin de la finalizarea actului. Barbatul nu trebuie sa ejaculeze, iar femeia nu trebuie sa aiba orgasm. Dar tactica nu se opreste aici. Partenerii trebuie sa spuna rugaciuni in timpul actului sexual care sa-i ajute sa canalizeze aceasta energie catre creier. Aceasta practica este influentata si are origini in yoga.


Intră acum și în grupul de