Vezi ce a facut Alexandru Arsinel la doar sase luni de cand a suferit un transplant renal!


Intră acum și în grupul de

Alexandru ArsinelActorul Alexandru Arsinel s-a refacut spectaculos dupa transplantul de rinichi. El a plecat luni in primul sau turneu dupa complicata interventie chirurgicala pe care a suferit-o. Arsinel se afla, insa, sub permanenta monitorizare a medicilor, scrie libertatea.ro

Reamintim ca, in urma cu jumatate de an, Alexandru Arsinel a trecut printr-o interventie chirurgicala extrem de grea, dar se simte din ce in ce mai bine. Dovada este si faptul ca actorul se afla intr-un turneu cu Teatrul de Revista “Constantin Tanase”.

Sursa citata arata ca este pentru prima data cand marele actor pleaca din Bucuresti cu teatrul, dupa transplantul de rinichi. Cu toate acestea, el trebuie sa se menajeze in continuare, lucru de care este constient, asa ca nu face abuzuri. “Sunt intr-un miniturneu la Deva si Oravita. Ne intoarcem joi, iar in weekend sunt la teatru. Faptul ca sunt in turneu demonstreaza ca lucrurile decurg normal. Nu fortez, insa, mai mult de atat. Merg la medic periodic”, a declarat Alexandru Arsinel.


Intră acum și în grupul de