Acasă Monden Mesaj emotionant de la fotbalistul sucevean Dorin Goian catre Cristi Chivu

Mesaj emotionant de la fotbalistul sucevean Dorin Goian catre Cristi Chivu


Intră acum și în grupul de

Dorin GoianDupa ce, la inceputul acestei saptamani, a anuntat ca se retrage din activitatea de fotbalist, marele campion Cristi Chivu a fost complesit cu mesaje de sustinere, postate in mediul virtual de oamenii care il apreciaza.

Printre acestia, fotbalistul Dorin Goian, sucevean la origine, i-a transmis un mesaj emotionant fostului capitan al echipei nationale. „Am cunoscut momente unice alaturi de Cristi Chivu! Un fotbalist extraordinar cu realizari pe masura. Sunt mandru ca te-am avut coechipier si adversar! Iti doresc tot binele din lume alaturi de familia ta!”, i-a transmis Goian lui Cristi Chivu, prin intermediul retelei de socializare Facebook.



Fostul capitan al echipei nationale, Cristian Chivu, si-a anuntat retragerea din activitatea de fotbalist la 33 de ani, dupa o cariera de 24 de ani, marcata de numeroase succese, care au culminat cu castigarea Ligii Campionilor cu Internazionale Milano in 2010, dar si de accidentari.

Pe pagina personala de Facebook, fostul capitan al echipei nationale a Romaniei le-a multumit tuturor celor care i-au fost aproape in cariera: „Sunt trist si fericit, rad si plang si ma incearca un sentiment de satisfactie pe care nu-l pot descrie in cuvinte. Fotbalul m-a invatat ce inseamna pasiunea, ce reprezinta curajul, sacrificiul. Toate astea sunt o punte intre visuri si realitate. Stiu cine sunt, ce sunt, ce am facut, cum am facut si va pot spune ca a fost o calatorie plina de provocari. O calatorie in care nu am abandonat lupta cu provocarile pe care destinul mi le-a asternut in cale. Multumesc parintilor mei pentru educatia pe care mi-au oferit-o (…) Multumesc tuturor antrenorilor cu care am inceput, celor cu care am colaborat de-a lungul timpului si despre care pot spune ca au fost o sursa de inspiratie continua pentru mine (…) Tata, sper ca esti mandru de omul care am devenit. Este sfarsitul unei calatorii… si inceputul, pentru restul vietii mele!”

Cristi Chivu s-a accidentat la un deget de la piciorul drept in august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima data in Statele Unite ale Americii, in luna februarie. Fundasul roman nu a mai jucat niciun meci din mai 2013. Pe viitor, fostul international se va ocupa de activitatea de impresariat a firmei „Becali Sport”.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version